Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Koukám, že mi to zase nefunguje. V TV mi to vyhodí hlášku "chyba REPO43" a v Horizon Go mi to oznámí, že video nelze přehrát. Konkrétně u mě šlo o "Fear the walking dead" a u Transformers mi to tak v půlce filmu TV ukončila "chybou REPO43". Funguje to někomu?

• Slamb změnil název na Zpětné zhlédnutí nefunguje
  • po měsících...
Odesláno

Zhruba od 19:30 nefunkční ZZ jak přes set-top box (cihla), tak přes webový prohlížeč.

Odesláno

Ja uz to vzdal, zitra jdu vratit Kaon a dlouho to videt nechci.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Nefunguje ani v app Horizon

Odesláno

Možná nám VF chystá překvapení v podobě ZZ u všech stanic.🤣

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Žiaľ vizerá to že to bude take “prekvapenie” bez varovania nefunguje ZZ je to na vypovedanie zmluvy!!!

Odesláno

Co na to @Marek-26nebo @technik? To byla ta změna, kvůli které byly v noci ty výpadky? 🥴

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

@marenaNe to je z důvodu úprav na CMTS (internet). Probíhá migrace z LGI služeb na VDF služby. S tím se pojí i ukončení emailových schránek atd. Výpadek ZZ je na straně LGI, čeká se na opravu z jejich strany. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Skôr by som čakal zhoršenie v nemožnosti preskakovať reklamu alebo spoplatnený archív nejakým Eurom mesačne, ale úplne odstavenie by bola katastrofa, hlavne ak 90% obsahu pozerám z archívu nie koli reklame ale koli nemožnosti trafiť sa do času LIVE vysielania

Upraveno uživatelem Peter p
Vidim odpoved vyššie

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague