Odesláno 15. července 2013 11 let Dobrý deň, viete mi poradiť aalternatívneho ISP providera v Nitre? (sídlisko) Potrebujem tam realizovať prípojku u klienta a nepoznám podmienky v Nitre. Ďakujem za rady
Odesláno 15. července 2013 11 let No v Nitre bude tych sidlisk asi viac... Cize bez presnejsej adresy je ti dost tazko poradit. No mozes skusit http://www.porovnat.sk/
Odesláno 15. července 2013 11 let OKi Dik, ide o nedbalovu ulicu. Naj mi vychaadza SWAN, ake su skusenosti s TV? Myslim kvalitu obrazu v HD..
Odesláno 19. července 2013 11 let to většinou nebývá FULL HD například Česká televize má každý 3. řádek pravý(FULL HD) a podobně to je i u jinejch televizí
Odesláno 19. července 2013 11 let Tohle by stálo za to rozepsat. Celkem by mě to zajímalo, jak to myslíš. To jako je 360 řádků vysíláno v HD a ostatních 720 v SD? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. července 2013 11 let Přesněji to nevím taky jsem nad tím přemýšlel nejspíše ano, řekl mi ti technik ČT že to dělají kvůli toku dat
Odesláno 19. července 2013 11 let Tak si zkus nejdříve na netu o tom něco přečíst než začneš psát takové blbosti..... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. července 2013 11 let Standa, adam_vent, vy dvaja ste nejako zabludili do nespravneho vlakna
Odesláno 20. července 2013 11 let Páni, mne je jasne ze je to upscalling aj ako funguje. Potrebujem to pre zakaznika, skor ma zaujima ako to v reale vyzera plus rychlost reakcii toho boxu a podobne user kraviny..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.