Návštěvník ingen Odesláno 15. července 2013 Sdílet Odesláno 15. července 2013 Dobrý deň, viete mi poradiť aalternatívneho ISP providera v Nitre? (sídlisko) Potrebujem tam realizovať prípojku u klienta a nepoznám podmienky v Nitre. Ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 15. července 2013 Sdílet Odesláno 15. července 2013 No v Nitre bude tych sidlisk asi viac... Cize bez presnejsej adresy je ti dost tazko poradit. No mozes skusit http://www.porovnat.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ingen Odesláno 15. července 2013 Sdílet Odesláno 15. července 2013 OKi Dik, ide o nedbalovu ulicu. Naj mi vychaadza SWAN, ake su skusenosti s TV? Myslim kvalitu obrazu v HD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 to většinou nebývá FULL HD například Česká televize má každý 3. řádek pravý(FULL HD) a podobně to je i u jinejch televizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Tohle by stálo za to rozepsat. Celkem by mě to zajímalo, jak to myslíš. To jako je 360 řádků vysíláno v HD a ostatních 720 v SD? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Přesněji to nevím taky jsem nad tím přemýšlel nejspíše ano, řekl mi ti technik ČT že to dělají kvůli toku dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Tak si zkus nejdříve na netu o tom něco přečíst než začneš psát takové blbosti..... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 já jen říkám co mi řek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Standa, adam_vent, vy dvaja ste nejako zabludili do nespravneho vlakna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ingen Odesláno 20. července 2013 Sdílet Odesláno 20. července 2013 Páni, mne je jasne ze je to upscalling aj ako funguje. Potrebujem to pre zakaznika, skor ma zaujima ako to v reale vyzera plus rychlost reakcii toho boxu a podobne user kraviny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.