Návštěvník Argil Odesláno 16. července 2013 Sdílet Odesláno 16. července 2013 Mám od UPC modem Cisco EPC3208 a WiFi router TP-LINK TL-WR1043ND a chtěl bych pořídit malou UPSku jen pro tato dvě zařízení. Má někdo zkušenost a může doporučit UPSku, která by udržela obě zařízení bez výpadku ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 17. července 2013 Sdílet Odesláno 17. července 2013 Stačí nejlevnější Fortron nebo cokoliv od APC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Má zkušenost je, že nepotřebuješ žádnou. Ještě jsem u UPC nezažil výpadek internetu (způsobený výpadkem elektřiny) při kterém by neumřela také celá ústředna. Někdo hold šetří a totálně na to kašle, takže i když modem jede tak nemá signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. července 2013 Sdílet Odesláno 18. července 2013 Nejde ani tak o ustrednu, ta je vetsinou zalohovana UPS a generatorem, ale o napajeni zesilovacu a optickych nodu po trase, ktere vetsinou s vypadkem el. take zdechnou, takze mit na tohle vlastni UPS asi nema velky vyznam. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Tady šlo snad o UPS kvůli případným výpadkům el. energie u uživatele a ne o výpadky někde na trase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 UPS je zbytečná protože vypadne napájení trasového převaděče z optické sítě na metalickou a při bouřkách se stává že se přepálí i pojistka a musí jí vyměnit takže UPS je zbytečná pokud po domácí síti nepřenášíte data jako například zálohu počítačů která by při výpadku el. samozřejmě nemohla fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Co to je za nesmysl??? UPS je snad hlavně proto, že když mně doma praskne žárovka a vyletí proudový chránič, tak než ho nahodím, tak nespadne připojení k netu (třeba když něco stahuju). Ale řešit tady jakousi bouřku (navíc u zemního rozvodu UPC) apod. je úplně mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 To máte pravdu promiňte myslel jsem na globální výpadek el. energie a na ten jak myslíte by měl být vhodný tento: http://ups.heureka.cz/apc-be400/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Za těch 12 let, co jsem u UPC, si pamatuju tak na 5 výpadků. Při bouřce kupodivu ani na jeden (co se týká internetu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam_vent Odesláno 19. července 2013 Sdílet Odesláno 19. července 2013 Tak to mají u vás dobře řešené unás jak jsem psal a co říkáte na tu UPS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.