Přejít na obsah

Staré/nové produkty a rozdíly v ceně

Doporučené příspěvky

Návštěvník Keron

Zdravím,

měl bych dotaz pro zkušenější, co se rádi hrabou v cenových nabídkách UPC. S rodinou máme vcelku STAROU smlouvu s UPC a při (dalším) výpadku před několika dny mě napadlo mrknout na trh po konkurenci, případně lepších cenách.

Byl jsem ale lehce zhrozen, kolik vlastně platíme když jsem viděl faktury a kolik dnes UPC účtuje za ty samé nabídky, nicméně aktualizované. Již jsem vesele napsal skupinku dotazů do formuláře a odeslal, ať to tam prolouskají, ale spíše uvěřím koncovým uživatelům, než obchodním zástupcům.

Co používáme:

TV - Digital Supreme - 1104 Kč (cena zahrnuje HBO balíček)

+ HD PVR Box - 100 Kč

UPC Fiber Power 50 - 781 Kč

+ pronájem modemu - 50 Kč

Celkem měsíčně 2044 Kč.

Tak jsem zabrouzdal na jejich webové stránky a mrkl na nabídku. Hlavním důvodem mého hledání pravdy byl upgrade internetu, takže jsem sáhl rovnou na Kombi Komfort+.

Opravdu tento balíček stojí pouhých 778 Kč (při úvazku na 12 měsíců)? A jaká bude cena po roce? Dle ceníku stejná jako obě tyto služby jednotlivě? Jinak řečeno:

778 (Kombi Komfort+) + 268 (HBO) + 100 (HD PVR Box) + 50 (net modem) = 1196 Kč první rok?

578 (Komfort) + 832 (Fiber 120) + 268 (HBO) + 100 (HD PVR Box) + 50 (net modem) = 1828 Kč po roce?

Asi jsem zaspal dobu a spadl z Marsu...nebo mi UPC některé informace úspěšně zatajuje. Opravdu momentálně platím skoro 2× tolik než bych ve skutečnosti mohl? Případně za srovnatelnou cenu dostat lepší služby?

Děkuji Všem předem za odpovědi.

Upraveno uživatelem Keron
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3968-star%C3%A9nov%C3%A9-produkty-a-rozd%C3%ADly-v-cen%C4%9B/
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to vsechno presne tak jak pises, cena je u balicků Kombi trvala,

hold kdo to nesleduje muze platit klidne 2x tolik nez je nutne a to uz vubec nemluvim o tom jake vyhody maji novi zakaznici oproti tem stavajicim.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Keron

Zrovna jsem v ten samý moment upravil příspěvek...takže opravdu 1196 Kč, i po roce? Ne těch přepočtených 1828 Kč?

Jestli je toto pravda, tak Vám snad na účet přihodím tu ušetřenou tisícovku za první měsíc ;D

Jo je to tak, pouze HD PVR STB stoji aktualne podle ceniku ( http://www.upc.cz/pdf/Cenik_DTV.pdf ) 152 Kc mesicne, ale kdyz na ne budes tvrdej tak ti snad nechaji puvodni cenu 100 kc.

A jak vidis tak kupovat samostatne internet + tv se absolutne nevyplati, kdyz je to v balicku, tak to stoji skoro polovinu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Keron
to ti za celou dobu nikdo nevolal z klientskýho? :o

Proč by to dělali, když mají k dispozici neinformovanou dojnou krávu?

Kdybych se na to sám nepodíval, tak starouši pořád vesele platěj 2 litry. :)

tak třeba proto, že kdybych já byl neinformovanej uživatel, zastavila by mě v tuhle chvíli jedině roční sleva 100% :) teoreticky, spíš ne...

ale taky de o to, jestli máš u upc aktuální kontaktní údaje, že...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Keron
tak třeba proto, že kdybych já byl neinformovanej uživatel, zastavila by mě v tuhle chvíli jedině roční sleva 100% :) teoreticky, spíš ne...

ale taky de o to, jestli máš u upc aktuální kontaktní údaje, že...

Samozřejmě máme, ale za těch 10+ let opravdu nepamatuji, že by nás v životě kdy kontaktoval kdokoli z UPC.

Návštěvník david3434

Je pravda že UPC se samo od sebe neozývá.Pokud platíš tak je jim jedno že přeplácíš jejich služby.Proto to chce ceny sledovat a případně se pustit do vyjednávání.Mě se myslím před několika měsíci podařilo vyjednat dobrou cenu.Proto nesouhlasím že vždy je lepší cena v balíčku.Teď to nechci přepočítavat,ale zajímalo by mě kolik bych platil v balíčku za mou nabídku,kterou má rozdělenou na různé TV balíčky typu (plus,filmbox,superfilm).Takže já platím kompletní TV nabídka (mimo erotických kanálů) + pronájem 2x HDPVR - 524kč/měs.Internet 30mb + pronájem wifi modemu cisco 270kč/měs. Celkem tedy platím 794kč/měs.Proto si myslím že i v různých balíčcích bych se nedostal na nižší cenu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...