Odesláno 22. června 2020 4 roky před 10 hodinami, Standa napsal: A nemyslel jsi nahodou 60MB/s Doby, kdy lidi diskutující o internetu měli aspoň základní technické znalosti, jsou dávno pryč. Dneska naprostá většina lidí netuší, že bajt je B a bit je b. Můžeme být rádi, že nepíšou mili místo mega. Dřive se pro větší přehlednost ještě psávalo Mbps, když člověk myslel bity a MB/s, když myslel bajty, takže to bylo jasné i když náhodou napsal obráceně b/B, ale to už taky dávno nikdo nezná. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 22. června 2020 4 roky Nechte toho, radši mu poradte co s tím, nebo pošlete nějákou zkušenost, tady jde snad o něco trochu vedle než rozebírat tohle, já myslím že to každej kdo chtěl pochopil. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 22. června 2020 4 roky Tady není co radit než to, aby si propojil modem přímo s PC (ideálně vyzkoušet těch PC víc) a stáhnul nějaký větší soubor a podle času vypočítal rychlost. Pokud to nebude ani vzdáleně odpovídat tomu, co má ve smlouvě, pak reklamace. - - - - -
Odesláno 22. června 2020 4 roky V UPC SK je stanovena minimalna rychlost pre 300 Mbit program (300 Mbit down, 20 Mbit up) nasledovne: Bezne dostupna rychlost stahovania a odosielania dat 210.000 / 14.000 kbit/s. Minimalna rychlost stahovania a odosielania dat 120.000 / 8.000 kbit/s. Reklamovat moze vtedy, ak ma opakovane nizsiu rychlost, ako je minimalna.. samozrejme po Ethernete, na WiFi mu nikto zaruku neda! Upraveno 22. června 2020 4 roky uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 22. června 2020 4 roky Nemate treba na svem routeru zapnutou nejakou kontrolu provozu, filtrovani apod. To zesere nejaky vykon.Co mate vubec za router? Znamy mel nejaky za 400 Kc. Zapnutych pet wifin a divil se ze to bylo pomale. Ten routrik to proste neupocital.Jo a jeste mel pouze 100Mbit LAN. To neni vas pripad, ze?x iPhone x Pro
Odesláno 22. června 2020 4 roky Jestli měří 200Mb, tak zřejmě bude mít 1G porty. 100Mb porty by víc nepustily. Spíš bych hledal někde v tom routeru. Možná by tazatel mohl napsat, jaký má router a jak zapojený. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 22. června 2020 4 roky Mate pravdu to jsem nedomyslel.Je fakt ze info o routeru a zapojeni by se siklo.x iPhone x Pro
Odesláno 23. června 2020 4 roky Okay, tak Typ sítové karty mam integrovaný v základové desce Asus m5a97 r2.0 - Realtek® 8111F, 1 x Gigabit řadič LAN Muj router mam přímo dodaný od UPC CBN CH7465LG - Byl už jednou vyměněný za nový. Technická podpora od UPC, jak už jsem trochu popisoval vypadala tak, že se snažili pomoct hlavně operátoři, ale technik odešel s tím, že je vše v pořádku. Používám http://speedtest.dkm.cz/ přímo nabízený od UPC Problém je totožný na mém notebooku. PC i Notebook mají každý svůj ovladač, tj od výrobce. Samozřejmě jsem na nich zkoušel i jiné ovladače. Problém je cca od doby co mam WIN 10, ale upřímně si nejsem jistý, jestli to má souvislost. Myslím, že problém začal o neco později, ale nevylučuji to.
Odesláno 23. června 2020 4 roky Podivejte se na Pokročilá nastavení => Nástroje => Stav sítě =>Konfigurace=>Primární Downstream Service Flow jaké jsou hodnoty Max Traffic Rate (Je tam více, pravděpodobně jde o tu největší hodnotu skoro na konci tabulky, např. mám 240/40 a tam mám 252 000 000 bps u downstreamu, a 42 000 000 bps u upstreamu) Upraveno 23. června 2020 4 roky uživatelem thaischumi Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 23. června 2020 4 roky Rychlost měř raději tady: https://www.speedtest.net/ ten měřák od UPC není moc spolehlivý. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.