Návštěvník Retiree Odesláno 28. července 2013 Sdílet Odesláno 28. července 2013 Občas se tu vedou diskuze o rychlosti stahování a vhodných programech pro její měření. Já jsem tu doporučoval utilitku RxTx32, která celkem spolehlivě zobrazovala rychlost formou čárového grafu (ale najít to na fóru a pokračovat v tématu je nad mé síly). Z mně neznámého důvodu však před časem odmítala pracovat. Našel jsem podobně pracující náhradu, která zatím chodí spolehlivě, utilitu NetWorkX. Utilitka je free, instaluje se, obsahuje i českou lokalizaci, spouští se při startu do System Tray. Ikonka má čtvercový tvar a v poslední verzi 5.2.9 je oživena aktuálním grafem (což ze stránky výrobce není zřejmé). Další možnosti utilitky NetWorkx lze najít v odkazu na výrobce (a samozřejmě v menu nastavení, které je přístupné jak z grafu, tak i z ikony v SysTray pravým tlačítkem hlodavce). Pro hračičky (geeky) i pro praktické využití vřele doporučuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. července 2013 Sdílet Odesláno 28. července 2013 za mě určitě na windows 8.x ctrl+shift+escape správce úloh / záložka výkon / síť ethernet... jedna z nejpovedenějších věcí na windows 8.x, takže netřeba nic spouštět ani doinstalovávat, když chci, zmáčknu a vidim Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. července 2013 Sdílet Odesláno 28. července 2013 Zkouším ctrl+shift+esc jednou rukou, moc mi to nejde , i když je to rychlejší, než Ctrl+Alt+Del+ výběr z menu (pod W7 to vypadá trochu jinak, funkce víceméně stejné). Upřednostňuju dvojklik prstem jedné ruky na tlačítku myšítka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. srpna 2013 Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 btw jak sem někde psal, že ftp.upc.cz je rozbitý a ta rychlost tam dost drsně kolísá, teď sem to po delší době znova vyzkoušel a jede to luxusně snad to neni jenom tim, že je noc down up Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. srpna 2013 Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Dik za info Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.