Odesláno 11. října 2005 19 let Sem můžete psát dopředu ohlášené výpadky, které vám nahlásí UPC (např. na e-mail). Nezpomeňte vzdy připsat vaši lokalitu, aby bylo jasné, pro kterou část sítě to platí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. prosince 2011 13 let To je skvělé vlákno, od založení v r.2005 žádný příspěvek UPC na nás kašle, žeby někdy oznámilo něco předem je jen utopie.
Odesláno 1. prosince 2011 13 let Autor Ale jo nejaky prispevky tady byly, ale jiz dlouho neaktualni tak sem je smazal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. prosince 2012 12 let Uz se na tom pracuje ... UPC zacne v nejblizsi dobe rozesilat informace o planovanych vypadcich mailem na email adresy klientu uvedene ve smlouve
Odesláno 4. prosince 2012 12 let Plánovaný výpadek, se nejspíš dozvíš předem... Od toho je plánovaný...
Odesláno 4. prosince 2013 11 let To je možný, že plánovaný oznámí ale ony se dějí pouze neplánovaný = ty se neoznamují ))
Odesláno 19. ledna 2014 11 let Zdravím , má někdo dneska problém s internetem (výpadek) ??!Brno - kamenný vrch .dík za info
Odesláno 17. dubna 2014 11 let Dobrý den, tak už nevím co si mám o "UPC" myslet. Každý den zhruba mezi 6-8 hodinou vypadky...nemužu se připojit. To si ze zákazníků děláte prdel, nebo to už mám nějak řešit? Opravdu co sem přestoupil k upc neústálé problémy at už z tv tak z netem. Takže zeptám se, nevíte něco o výpadcích v lokalitě Brno-černovice. Pokud ne tak mi alespon pošlete formulář k ukončení smlouvy:)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.