Návštěvník T-fon Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Prosím o radu s tímto problémem: mám modem od UPC cisco EPC 3925, který mi několik měsíců bez problému šlapal, ale posledních několik dní se po restartu nepřipojím na síť, objeví se toto: když připojení zruším a znovu vytvořím, vše je v pořádku: siťovku mám onboardovku (Gigabyte Z77-D3H) Wi-fi i připojení do TV je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Když myší klikneš na ten domeček "Síť / Domácí síť", tak je tam volba "Sloučit nebo odstranit síťová umístění". Tam bych vyházel všechna nepoužívaná připojení a nechal jenom to aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 a hlavně v nastavení firewallu wifi modemu vypnout ip flood detection... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník T-fon Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 tak nepomohlo ani jedno: ip flood detection mám vypnuto a Sloučení nebo odstranění mi žádné nenabídne, viz. obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Začnu tím nejzákladnějším: Po restartu modemu ok? Když vypojíš dráty a zkusíš jenom wifi, jde to? Když vypneš dráty i wifi a vemeš jenom jeden ethernet z modemu a napojíš ho do Pc nebo notebooku nebo co to máš, tak to jde? Co třeba reset modemu do továrního (základního) nastavení ? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník T-fon Odesláno 11. srpna 2013 Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Reset do továrního nastavení nepomoh. Mám k modemu připojenou i televizi a tam je vše OK, stejně tak, když se na něj připojím mobilem přes wi-fi. Nerozumím tomu vzít jeden ethernet a napojit do PC? Jako že mám jenom vyzkoušet, zda po restartu se připojím na modem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. srpna 2013 Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 LAN výstupy z routeru vyzkoušet na jiném zařízení, než je PC (připojit třeba notebook kabelem). Pokud bude vše OK, tak hledat chybu v PC, resp. v síťové kartě v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník T-fon Odesláno 12. srpna 2013 Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Jak už jsem psal, přes LAN kabel mám připojenou i televizi, kde běží internet bez problémů. Chyba bude s největší pravděpodobností v síťové kartě, zkoušel jsem odebrat a znovu nainstalovat ovladač, ale bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 12. srpna 2013 Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Tato problematika je mi poněkud vzdálená, nicméně... Pár měsíců jsem se trápil s routerem (D-Link DIR-501). Při všech problémech se tv (Smasung) k netu připojil bez výjimky vždy. Všechna připojení pouze utp kabelem. D-link jsem posléze nahradil jiným, veškeré problémy rázem pominuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník boisguillebert Odesláno 13. března 2014 Sdílet Odesláno 13. března 2014 Pokud máte modem stále v záruce, tak nejjednodušším řešením je reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.