Návštěvník Pavla Horáková Odesláno 9. srpna 2013 Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Dobrý den, pořizuji si pronájem bytu. Majitel má přípojku na zdi na UPC. Chci TV a internet. Když uzavřu smlouvu s nějakým OZ, předpokládám, že minimální doba smlouvy je rok. Co když nastane situace, že z bytu budu odcházet za půl roku pryč a už UPC nebudu chtít mít, i když na nové adrese bude jeho možnost? Byt bude psaný na majitele, UPC má být napsané na mě. Jak se toto řeší? Ještě jsem UPC neměla. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 9. srpna 2013 Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Já myslím, že když nevyužiješ tu akci na sníženou cenu, tak to se závazkem mít nemusíš, každopádně tohle ti nejlíp řekne někdo přímo z UPC. Při stěhování to včas prostě podle výpovědní lhůty prostě zrušíš. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. srpna 2013 Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Dobrý den, pořizuji si pronájem bytu. Majitel má přípojku na zdi na UPC. Chci TV a internet. Když uzavřu smlouvu s nějakým OZ, předpokládám, že minimální doba smlouvy je rok. Co když nastane situace, že z bytu budu odcházet za půl roku pryč a už UPC nebudu chtít mít, i když na nové adrese bude jeho možnost? Byt bude psaný na majitele, UPC má být napsané na mě.Jak se toto řeší? Ještě jsem UPC neměla. Děkuji. Pokud si UPC nepřestěhuješ na novou adresu, tak holt doplatíš ty zbývající měsíce do toho roku. Na tom není nic složitého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník konvec Odesláno 9. srpna 2013 Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 V případě ukončení smlouvy v "úvazku" je pouze doúčtován rozdíl plné ceny pripojovacího poplatku a slevy z připojovacího poplatku pro nového klienta. Tedy 1008,33 Kč - 100 Kč Za nedodržení minimalní doby užívání zaplatíte 908,33 Kč Není požadováno doplacení měsíčních plateb do konce úvazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 To je psáno kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Nic si z toho nedělejte. Od února totiž bude v platnosti zákon, který sníží výši poplatku za ukončení předčasného úvazku http://www.mobilmania.cz/clanky/vypoved ... fault.aspx Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.