Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Počet internetových přípojek se snížil zhruba o čtyři tisíce na 438 800 připojení. České zastoupení UPC výsledky nekomentuje, v září ale chce přijít s významnou změnou v internetové nabídce, která by přilákala nové klienty. Vedle zvýšení rychlosti by mělo jít o zavedení věrnostních slev místo akčních nabídek.

Množství uživatelů analogové televize se meziročně snížilo o čtyři procenta na 71 700 klientů, digitální televize zaznamenala pokles o téměř 29 000 přípojek na 389 600 zákazníků. V září by firma měla přijít s rozšířením počtu televizních kanálů ve své nabídce. Počet telefonních linek klesl o pět procent na 187 800. Více na: http://e-svet.e15.cz/internet/upc-prich ... n=copylink

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

UPC zacina sklizet plody sve nepratelske politiky vuci svym dlouholetym zakaznikum. Konecne snad zacinaji chapat, ze systemem na jedne strane urvat co nejvice novych smluv na zacatecnicke vyhody a odlivem zklamanych dlouholetych zakazniku bez jakychkoliv benefitu na strane druhe, to asi nepujde...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Presne tak, navíc, u nas v Nuslích ted kopou orad cele leto nove kabely - pokryvaji neskutecne množství ulic, takze lidi chteji......v poslední době je tady o desitky ulic vice pokrytych nez loni.....tesim se na nove kanaly a hlavne na rychlejsi net.

Odesláno
by mělo jít o zavedení věrnostních slev

Snad se to bude týkat i dlouholetých abonentů televizního příjmu od nich. V západním vyspělém zahraničí to tak funguje .... i když upřímně řečeno, pokud nedojde ke kompletní výměně managementu české pobočky, tak se nezmění vůbec nic. Starého vola novým kouskům nenaučíš.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno
..Snad se to bude týkat i dlouholetých abonentů televizního příjmu od nich....

Jo, ale všichni budeme začínat na Startu. :D

Podle mne, tak pokud nehnou s cenou, tak odchody stávajících zákazníku nezastaví. Dnes není doba co byla před 5 let.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

S cenou není kam hýbat, protože za ty peníze se adekvátní služba nesežene. A nějací stokorunoví WiFináři, kteří to podloudně překupují (a beztak od UPC), to opravdu není srovnatelná nabídka, o které by mělo smysl uvažovat (o nějakém ADSL od O2 nemluvě). Totéž platí u TV, kde za ty peníze, co dávám UPC, pořídím tak akorát pár satelitních programů k jednomu televizoru.

Odesláno

Klíčová informace potvrzující, co jsem už dávno psal: V září by firma měla přijít s rozšířením počtu televizních kanálů ve své nabídce.

Jinak si myslím, že se od příštího roku opět nepatrně zdraží...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak podle zveřejněného nového ceníku platného od 2.9.2013 (http://www.upc.cz/pdf/Cenik_od_20130902.pdf ) začíná UPC poskytovat věrnostní slevy. Ale - jestli jsem to všechno dobře pochopil - tak za a) jedině při upsání se na dalších 12 měsíců (jinak bude sleva zpětně dopočítána) a za b) já jako dlouholetý VĚRNÝ zákazník (8 let u UPC) vlastně žádnou VĚRNOSTNÍ slevu nedostanu, protože službu, kterou v dnešní době používám - tedy konkrétně KOMBI KOMFORT (internet FIBER POWER 60 + více, jak 80 TV programů) v novém ceníku s věrnostní slevou nenajdete. Musel bych přejít na rychlost internetu ze 60 na 120 a tak bych vlastně platil pořád stejně, i když s navýšenou rychlostí - ale v domácnosti ji fakt tak rychlou nepotřebuji. Takže pokud si budu chtít současnou rychlost ponechat, jako několik let věrný zákazník jsem utřel. Je mi z toho na :puker:

Odesláno

Věrnostní slevy jsou jenom pro nové zákazníky. Pro stávající zákazníky se nic nemění. Platí pevný tarif. V UPC evidentně neznají, co znamená slovo "věrnostní".

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

tak nějak, věrnostní je k níčemu, nyní mám SUPREME a 3 základní STB, ale kdybych měl nabídku KOMPFORT+ a veškeré prémiové kanály, tak budu platit cca. 1300 Kč. No a nyní platím o 500 Kč méně.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague