Návštěvník Retiree Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Potvrzuji, OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Největší pakárna je ta placená linka 241005100. Jako kdyby nemohli mít osmistovku. Z UPC Telefonu (starší tarify a tarif Volám pevná) je hovor na klientské centrum gratis. A jinak za hovor platíš svému poskytovateli telefonních služeb, stejně jako když voláš na kteroukoliv jinou pevnou linku v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Právě jsem večeřel (sendvič, tedy rukama), zazvonil telefon. Rychle jsem si opláchl ruce a přijal hovor. Volal operátor KC s dotazem, zda byl nahlášený výpadek mail serveru odstraněn (tedy i v mé lokalitě). Potvrdil jsem a pro jistotu ještě zkontroloval na UPC.mail. Usedl jsem opět k večeři, opět zamastil prsty, zazvonil telefon . Volal Robot UPC se žádostí o ohodnocení chování operátora z předchozího telefonátu Oznámkoval jsem hovor, robot ještě cosi žvatlal, ale hovor jsem ukončil a vrátil se k dokončení večeře. Večeři jsem úspěšně dokončil, další robot zatím nezavolal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Robot z tel. čísla 241 005 225 volá pokaždé a chce zodpovědět 2 otázky - jak byl člověk spokojený s vyřízením požadavku a jak s jednáním pracovníka KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 V tom máš zajisté pravdu, ale nikdy mě nevyrušil při večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. srpna 2013 Sdílet Odesláno 10. srpna 2013 Asi měl hlad a čekal na pozvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 11. srpna 2013 Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Tak už jim to zase spadlo. Jo UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.