Odesláno 14. srpna 2013 11 let Nic, ti mají svoje tarify. A ti větší klienti pak zcela individuální nabídku.
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Mate nejake blizsie informacie ohladom nasadenia sluzby Horizon v cechach?
Odesláno 15. srpna 2013 11 let Mě by zajímalo jestli navýší všechny tarify a nebo jestli vytvoří nový. Všude se píše jen, že zdvojnásobuje rychlost na 240 Mbit/s, ale to je jaksi nedostatečná informace... No a dále je jasné, že se jedná o download, ale co upload? Také jej zdvojnásobí? A co booster ten taky zdvojnásobí? Třeba já mám nyní 60/6, což má poměr down/up 10:1. Kdyby provedli "upgrade" na všech službách, pak bych měl 120/12 a vůbec bych se nezlobil (hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere) a možná bych navíc zvážil doplacení boosteru, který by byl 8 Mbit/s. Pak bych měl 120/20 což je 6:1 a s tím už se dá pracovat... Mimo jiné divím se, že UPC ještě nepřišlo se službou typu Dropbox, SugarSync nebo SkyDrive, ale to je jen dobře, protože s jejich přístupem k zákazníkovi by to byl spíš průsšvih a propadák... 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 15. srpna 2013 11 let Pytali ste sa vyssie na upload pri download rychlost 240mbit/s, tak upload bude pri najvyssom programe 20mbit/s zda sa vam to malo alebo postacuje? clanok zverejneny na webe http://dsl.sk/article.php?article=14508 na vyber budu download programy 40, 120, 240.
Odesláno 15. srpna 2013 11 let Tak údajně budou zrychlovat i Business zákazníky, ale se zpožděním 1-2 měsíce. Nechápu proč..
Odesláno 15. srpna 2013 11 let to Dragokazov: To je jasné. Nejprve musí vše odladit na lidech (počítám, že budou různé problémy, jako vždy) a až bude vše OK, pak to pustí i pro Business... Už budou znát potencionální kritická "místa" a budou je moci řešit mnohem rychleji. Přeci jenom "zastavit" internet firmám může být docela nepříjemný finanční problém. 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 15. srpna 2013 11 let Mate nejake blizsie informacie ohladom nasadenia sluzby Horizon v cechach? Uz jsem tady v dubnu neco zminoval: od tomus » stř, 10.4.2013, 21:35 Udajne se momentalne vyvyji STB, mel by to byt "sjednoceny" STB pro vice trhu, nebude se tedy jednat o stejny model jako se pouziva treba v holansku, STB by mel pouzivat kodovani Nagravision, testovani zacne snad jeste letos a ostry start behem pristiho roku. Dalsi podrobnosti zatim nejsou k dispozici. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. srpna 2013 11 let Ten upload booster ase ale už nedá objednat ne? Nebo ho už ho zase zavedli zpátky? --editace-- Aha, vidím že už hoz ase zavedli zpátky, v divné podobě ale budiž. viewtopic.php?f=7&t=4640
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.