Odesláno 8. září 2013 11 let tenhle technicolor je s wifi, takže buď ubee, nebo cisco - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. září 2013 11 let na Slovensku su stale Arrisy a eMty, ale len ED 2.0, pre ED 3.0 sa davaju motoroly a cisco, u nas este technicolor a ubee nie su, myslite si ze budu?
Odesláno 8. září 2013 11 let Ted čtu zde: viewtopic.php?f=1&t=4784 kde tomus píše, že se dávají už jen Ubee, tak asi je můj dotaz zodpovězen S Motorolou problémy nebyly, tak doufám, že Ubee nebude jak slavné STB od Kaonu...
Odesláno 8. září 2013 11 let Já mám Cisco EPC3212 Supr, to je tím pádem jasné... už jsem zažádal o výměnu modemu, sice se se mnou maník na lince chvíli dohadoval, že už ED3 modem mám ale po chvíli váhání jsem ho o problému Motorola vs. Ubee přesvědčil a nový modem bude... Dík všem za info!
Odesláno 8. září 2013 11 let Speedtest - testy ze steamu / utorrentu jsem dával v jiném threadu. Jede to 20-30MB/s Cisco 3212
Odesláno 10. září 2013 11 let Dneska se mi stala podivná věc, mám Kombi komfort+ a dnes mi to zničehonic jede dvojnásobnou rychlostí - podotýkám, že jsem o žádnou změnu nežádal. Možná je to nějaká dočasná chyba, ale pěkné Poznámka: ten download asi brzdí můj router, jinak by to šlo těch 240Mb Edit: aha, tak teď jsem se díval do my.upc a v informacích o mém internetu je tam Bonus rychlost: 240/20 takže je to asi opravdu nějaká dočasná promoce. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 10. září 2013 11 let Dneska se mi stala podivná věc, mám Kombi komfort+ a dnes mi to zničehonic jede dvojnásobnou rychlostí - podotýkám, že jsem o žádnou změnu nežádal............. viz viewtopic.php?f=7&t=4781&start=160
Odesláno 10. září 2013 11 let Slamb; tomus: ano, ta Motorola má bohužel jen 4 downstream kanály, tedy zde bude asi zakopaný pes asi jsem marně předpokládal, že při objednávce KK 240+ se operátor UPC koukne do databáze, jaký mám modem a pokud by nedostačoval objednanému tarifu, nabídl by mi výměnu... budu tedy požadovat výměnu modemu.. Víte, co se teď aktuálně fasuje? Cisco nebo Ubee nebo náhodně? To je opravdu na pos*ání, protože já chtěl taky tarif 240/20, ale se zachováním stávající Motoroly, která funguje X let naprosto v pohodě, zatímco k jakémusi Ubee nemám naprosto žádnou důvěru (download mě tak moc nezajímá, spíš ten upload 20Mbps by se hodil) a na zákaznické lince to odmítli, prý jedině s novým modemem
Odesláno 10. září 2013 11 let ta motorola zvládne max 170,ověřeno,ale zase je bezproblému a stabilní modem
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.