Odesláno 22. září 2013 11 let epc3212 v sobě nemá router a nic nenatuje, takže nemá důvod nezvládat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. září 2013 11 let Pak nevím,co si chtějí ověřit,když mi to zvedli o 10 Mb.Fakt bomba bonus pro věrné zákazníky 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 22. září 2013 11 let Ahoj, takže modem Cisco EPC3925 nezvládne vyšší rychlost? Též mi zvýšili internet, ale zvýšení se dotýká prozatím pouze up z 10 na 20. Je-li tomu tak, bude nutné teoreticky pronajmou si jiný modem s tím,že zaplatím výjezd technika?
Odesláno 22. září 2013 11 let Zdravím, také jsem dostal tento email a mám ten stejný modem co zde byl několikrát zmíněn - EPC3925 . Zavolal jsem na technickou podporu - techni mi sdělil že modem nekomunikuje správně na nějaké frekvenci a dohodl se mnou termín bezplatné výměny.
Odesláno 22. září 2013 11 let Díky.Zkoušel jsem též volat na UPC a též ke mne pošlou technika..bezplatně pokud nebude problém se mechanickým poškozením na mé straně.
Odesláno 23. září 2013 11 let Jestliže máte Cisco EPC 3925 v pronájmu, stačí zavolat a požádat o výměnu za Technicolor. Jestliže si zvládnete odpojit starý a připojit nový, nic vás to stát nebude (kromě času). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. září 2013 11 let Jestliže máte Cisco EPC 3925 v pronájmu, stačí zavolat a požádat o výměnu za Technicolor. Jestliže si zvládnete odpojit starý a připojit nový, nic vás to stát nebude (kromě času). Jenže bohužel ta výměna modemu bude za poplatek 655,- Kč nebo se pletu ? Upraveno 23. září 2013 11 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 23. září 2013 11 let Zdravím, také jsem dostal tento email a mám ten stejný modem co zde byl několikrát zmíněn - EPC3925 .Zavolal jsem na technickou podporu - techni mi sdělil že modem nekomunikuje správně na nějaké frekvenci a dohodl se mnou termín bezplatné výměny. Potvrzuji, Cisco nezvlada , dohodl jsem se na bezplatnou vymenu za technicolor.
Odesláno 23. září 2013 11 let Mne UPC samo nabídlo, že přijede technik a bezplatně to vyřeší ... tipuji, že výměnou (nespecifikoval jak to budou řešit).. s tím, že nebude-li závada na mé straně ( fyzicky poškozený modem, poškozená zásuvka), bude se problém řešit bezplatně jako problém v rychlosti. Zítra se staví, dám poté vědět.
Odesláno 23. září 2013 11 let Co já s 3212.Mám něco řešit,nebo se mám na to vykašlat.Jen připomínám,že mám všech 8 download kanálů funkčních a i hodnoty jsou v pořádku.Nevím,proč to nejede,jak slibovali... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.