Slamb Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 epc3212 v sobě nemá router a nic nenatuje, takže nemá důvod nezvládat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 Pak nevím,co si chtějí ověřit,když mi to zvedli o 10 Mb.Fakt bomba bonus pro věrné zákazníky Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 Ahoj, takže modem Cisco EPC3925 nezvládne vyšší rychlost? Též mi zvýšili internet, ale zvýšení se dotýká prozatím pouze up z 10 na 20. Je-li tomu tak, bude nutné teoreticky pronajmou si jiný modem s tím,že zaplatím výjezd technika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wencel Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 Zdravím, také jsem dostal tento email a mám ten stejný modem co zde byl několikrát zmíněn - EPC3925 . Zavolal jsem na technickou podporu - techni mi sdělil že modem nekomunikuje správně na nějaké frekvenci a dohodl se mnou termín bezplatné výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 Díky.Zkoušel jsem též volat na UPC a též ke mne pošlou technika..bezplatně pokud nebude problém se mechanickým poškozením na mé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Jestliže máte Cisco EPC 3925 v pronájmu, stačí zavolat a požádat o výměnu za Technicolor. Jestliže si zvládnete odpojit starý a připojit nový, nic vás to stát nebude (kromě času). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) Jestliže máte Cisco EPC 3925 v pronájmu, stačí zavolat a požádat o výměnu za Technicolor. Jestliže si zvládnete odpojit starý a připojit nový, nic vás to stát nebude (kromě času). Jenže bohužel ta výměna modemu bude za poplatek 655,- Kč nebo se pletu ? Upraveno 23. září 2013 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Zdravím, také jsem dostal tento email a mám ten stejný modem co zde byl několikrát zmíněn - EPC3925 .Zavolal jsem na technickou podporu - techni mi sdělil že modem nekomunikuje správně na nějaké frekvenci a dohodl se mnou termín bezplatné výměny. Potvrzuji, Cisco nezvlada , dohodl jsem se na bezplatnou vymenu za technicolor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Mne UPC samo nabídlo, že přijede technik a bezplatně to vyřeší ... tipuji, že výměnou (nespecifikoval jak to budou řešit).. s tím, že nebude-li závada na mé straně ( fyzicky poškozený modem, poškozená zásuvka), bude se problém řešit bezplatně jako problém v rychlosti. Zítra se staví, dám poté vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Co já s 3212.Mám něco řešit,nebo se mám na to vykašlat.Jen připomínám,že mám všech 8 download kanálů funkčních a i hodnoty jsou v pořádku.Nevím,proč to nejede,jak slibovali... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.