Návštěvník radikcz Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ahoj, mam take TP-Link WR1043 ND - DD-WRT v24-sp2 (07/24/13) std - build 22118, 240 Mb/s to zvlada, viz. priloha. Ze Steamu stahovani 28-30MB/s .... Modem CISCO EPC3208. http://www.speedtest.net/my-result/2997990527 Zajímavé, já tam mám už nějaký starší DD-WRT, tak zkusím nahodit tento a uvidím. Každopádně díky za info... EDIT: no, tak jsem nahrál nový firmware - výše zmíněnou verzi a rychlost mi bohužel ještě poklesla - na asi 100 Mbit. Nemáš tam nějaké spešl nastavení? Router musi nebehnout drive nez modem. Jinak se komunikace mezi modemem a routerem chytne pouze na 100Mb/s. Zrestartuj modem a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ano, ještě to tedy uvedu pro ostatní. Pokud máte router TP-Link TL-WR1043ND, je možno za použití alternativního firmwaru dosáhnout rychlosti downloadu 240 Mb/s. S původním firmwarem této rychlosti nedosáhnete. Co je třeba udělat: 1) Stáhněte si firmware z tohoto ftp: ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSl ... -wr1043nd/ Pokud máte originální firmware, flashněte souborem factory-to-ddwrt.bin. Pokud již máte nainstalovaný nějaký starší DD-WRT firmware, flashněte souborem tl-wr1043nd-webflash.bin 2) Je nutno vypnout a zapnout modem - jinak pojede rychlost pouze na 100Mbit. Toť vše. Úspěšně jsem to vyzkoušel - mám modem Cisco EPC 3208 a rychlost je následující: P.S. Dík patří uživateli radikcz, který mi ušetřil peníze za nákup nového routeru ) Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ano, ještě to tedy uvedu pro ostatní. Pokud máte router TP-Link TL-WR1043ND, je možno za použití alternativního firmwaru dosáhnout rychlosti downloadu 240 Mb/s. S původním firmwarem této rychlosti nedosáhnete. Co je třeba udělat: 1) Stáhněte si firmware z tohoto ftp: ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSl ... -wr1043nd/ Pokud máte originální firmware, flashněte souborem factory-to-ddwrt.bin. Pokud již máte nainstalovaný nějaký starší DD-WRT firmware, flashněte souborem tl-wr1043nd-webflash.bin 2) Je nutno vypnout a zapnout modem - jinak pojede rychlost pouze na 100Mbit. Toť vše. Úspěšně jsem to vyzkoušel - mám modem Cisco EPC 3208 a rychlost je následující: P.S. Dík patří uživateli radikcz, který mi ušetřil peníze za nákup nového routeru ) Co máš za verzi a S/N toho routeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radikcz Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Oba máme verzi 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Zajímavý, já i kamarád máme taky 1.8 a se stejným firmwarem 240 teda ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radikcz Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nastaveni je standart.. SPI firewall mam vypnuty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mayki Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Můžu použít výše uvedený firmware (factory-to-ddwrt.bin) když mám teď toto? Firmware Version: 3.13.13 Build 130428 Rel.58290n Hardware Version: WR1043ND v1 00000000 Nerad bych si Bricknul jinak plně funkční router, díky za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radikcz Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ano, melo by to jit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nastaveni je standart.. SPI firewall mam vypnuty.. Něco mi říká, že já vůl ho určitě zapomněl vypnout na dd-wrt. Ozkouším ještě jednou později, díky //Tak to jede 240, to je ale facepalm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mayki Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Díky za rady, tak už také valím plnou rychlostí, nádhera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.