Slamb Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 tenhle technicolor je s wifi, takže buď ubee, nebo cisco Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 na Slovensku su stale Arrisy a eMty, ale len ED 2.0, pre ED 3.0 sa davaju motoroly a cisco, u nas este technicolor a ubee nie su, myslite si ze budu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sirwimpyix Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Ted čtu zde: viewtopic.php?f=1&t=4784 kde tomus píše, že se dávají už jen Ubee, tak asi je můj dotaz zodpovězen S Motorolou problémy nebyly, tak doufám, že Ubee nebude jak slavné STB od Kaonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Já mám Cisco EPC3212 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sirwimpyix Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Já mám Cisco EPC3212 Supr, to je tím pádem jasné... už jsem zažádal o výměnu modemu, sice se se mnou maník na lince chvíli dohadoval, že už ED3 modem mám ale po chvíli váhání jsem ho o problému Motorola vs. Ubee přesvědčil a nový modem bude... Dík všem za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fortik Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Speedtest - testy ze steamu / utorrentu jsem dával v jiném threadu. Jede to 20-30MB/s Cisco 3212 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dneska se mi stala podivná věc, mám Kombi komfort+ a dnes mi to zničehonic jede dvojnásobnou rychlostí - podotýkám, že jsem o žádnou změnu nežádal. Možná je to nějaká dočasná chyba, ale pěkné Poznámka: ten download asi brzdí můj router, jinak by to šlo těch 240Mb Edit: aha, tak teď jsem se díval do my.upc a v informacích o mém internetu je tam Bonus rychlost: 240/20 takže je to asi opravdu nějaká dočasná promoce. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hurry Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dneska se mi stala podivná věc, mám Kombi komfort+ a dnes mi to zničehonic jede dvojnásobnou rychlostí - podotýkám, že jsem o žádnou změnu nežádal............. viz viewtopic.php?f=7&t=4781&start=160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Slamb; tomus: ano, ta Motorola má bohužel jen 4 downstream kanály, tedy zde bude asi zakopaný pes asi jsem marně předpokládal, že při objednávce KK 240+ se operátor UPC koukne do databáze, jaký mám modem a pokud by nedostačoval objednanému tarifu, nabídl by mi výměnu... budu tedy požadovat výměnu modemu.. Víte, co se teď aktuálně fasuje? Cisco nebo Ubee nebo náhodně? To je opravdu na pos*ání, protože já chtěl taky tarif 240/20, ale se zachováním stávající Motoroly, která funguje X let naprosto v pohodě, zatímco k jakémusi Ubee nemám naprosto žádnou důvěru (download mě tak moc nezajímá, spíš ten upload 20Mbps by se hodil) a na zákaznické lince to odmítli, prý jedině s novým modemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 ta motorola zvládne max 170,ověřeno,ale zase je bezproblému a stabilní modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.