tramin Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 A to jsem já,hmmmm.... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Samozřejmě, že jsi to ty a pokud by bylo potřeba, tak to mohu lehce prokázat. Radši to nerozmazávej, Brno opravdu není tak velké, jak si myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Pánové,nechcete si to vyříkat v SZ. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Souhlasím, tyhle osobní výpady si spolu řeště soukromě a nezaplevelujte tady s tím tohle forum, nikoho z nás to nezajímá !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 hmm tak me to zvedli taky "v rámci Věrnostního programu Dolce Vita" a jede to porad 120 (ftp upc, speedtest.net - server Brno UPC). Akorat upload poskocil na 19. Modem uz jsem restartoval aspon 10x. Asi to necham snizit na 120 a budu platit min, protoze na co platit vic, kdyz to jede uplne stejne. Zajimalo by me, jestli to zvedli vsem, nebo jenom tem "vernejm". Ja mam tenhle net od prvniho dne co to tu tehdy jeste Karneval spustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 Pokud si za zmenu rychlosti nic nezaplatil, tak nevim proc si stezujes, podobne vysledky zde maji i jini, takze chyba tam asi nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 platim 629,- za 120 ktery ma nove jet 240.. Pricemz 120ka stoji 449,- Tak na co platit za stejnou rychlost o 180,- vic? Kdyz cloveku prijde mejl ve kterym stoji "...trvalé navýšení rychlosti Vašeho současného tarifu Fiber 120 o 120 Mb/s!" a on restartne modem a jede mu to stale 120 tak ho to zakonite nasere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 jinak jsem s UPC maximalne spokojenej a jsem stastnej ze jsem v dosahu UPC site, ale ta neferovost me stve. Proc rovnou do toho mejlu nepripisou neco jako "rychlost se rozjizdi a ladi, je tudiz mozne ze to pojede pomaleji". Misto toho nechaji cloveka 10x restartovat modem, laborovat s nastavenim v systemu, sjizdet net a vyhledavat odpovedi proc to nejede jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 platim 629,- za 120 ktery ma nove jet 240. To neni pravda, automaticky se nikomu nic nemeni. Pouze se neoficilane testuje vyzsi rychlost i tem co maji 120 Mbit. O zmenu na tarif 240 Mbit je potreba si sam zazadat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 tomu ani za mak nerozumim, podle tohohle mejlu mi zvedli rychlost na 240/20 a jede to 120/19 http://upc.refresh.cz/nwl/130918-speedup/120+120.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.