Odesláno 25. června 2020 4 roky Dobrý den. Mám pár let starý HD Mediabox, viz foto. Zajímalo by mě, jestli UPC nabízí HD Mediabox, který je schopný produkovat signál 1080p místo 1080i? Ono to prokládání je někdy docela vidět.
Odesláno 25. června 2020 4 roky Takové levné stb od upc/vodafonu by kvalitní 1080p neprodukovaly. Deinterlacing je trochu náročnější proces a vyžaduje výkonnější procesor, a to většina TV provádí lépe než nějaký levný stb za 1000Kč, spíš máte TV na exkrement. Upraveno 25. června 2020 4 roky uživatelem thaischumi Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 25. června 2020 4 roky UPC aktuálně žádný jiný Mediabox nenabízí, časem by ho měl nahradit Vodafone box, jestli ten to umí netuším. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. června 2020 4 roky Mám pocit, že Kaon 700 to uměl? Ten už UPC nedává? Já mám CA modul, takže nemám přehled...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.