tomus Odesláno 21. srpna 2013 Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Pro stávající klienty UPC se od září 2013 nic nemění, zůstává jim stejná cena a stejné služby, které si platí, nová nabídka platí pouze pro nové klienty, nebo pro ty stávající kteří si o přechod na novou službu sami zažádají, automaticky se nic nikomu měnit nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2013 Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Děkuji. To je důležitá informace. Když jsem to procházel, pokud bychom se rozhodli to využít, tak by za stávajících produktových služeb to bylo 299,- + modem 70,- = 369,- Kč. Dle ceníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. srpna 2013 Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Mimochodem, UPC od pondeli prodava jiz jen modemy znacky Ubee, Cisca 3208 jiz nejsou k dispozici. Cisco 3925 bude jeste do konce srpna, pak uz jen Technicolor. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 22. srpna 2013 Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Až se jim ty China krámy začnou vracet jak bumerang, tak někomu z vedení UPC snad docvakne, že levně nakoupené, 2x nakoupené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. srpna 2013 Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Hm, já bych ten modem hned koupil, ale co mě mrzí je, že Dual-band (současně 2.4GHz a 5GHz) modemy od UPC neumí a co mě ještě víc dostává je ten zbytečnej USB port. To už bych si rovnou mohl koupit vlastní modem za ty 2 tisíce a uměl by určitě více než to, co prodávají. (např. http://www.czc.cz/asus-rt-n56u-gigabit- ... 38/produkt nebo http://www.czc.cz/d-link-dir-850l/13180 ... =s802.11ac ) Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. srpna 2013 Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Od UPC jenom modem a router svůj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 23. srpna 2013 Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Hm, já bych ten modem hned koupil, ale co mě mrzí je, že Dual-band (současně 2.4GHz a 5GHz) modemy od UPC .. Poslední dobou se tu stále více objevují nářky uživatelů na tento modem ( CISCO3925 ), tak nevím zda je to chytrá volba. A UPC asi o tom problému ví, tak podle příspěvků je uživatelům mění bez řečí kus za kus jak na běžícím páse. A teď je ještě stahuje z prodeje. PS: Možná se jen jedná o špatnou várku. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 23. srpna 2013 Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Souhlas, od UPC jen základní modem do pronájmu a wifi a router si pořídit vlastní dle svých potřeb, já kupříkladu používám wifi krabičku jen jako AP a router řeším PCčkem. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2013 Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 "nebo pro ty stávající kteří si o přechod na novou službu sami zažádají" mam to chapat tak, ze pokud mam tarif 30/1 tak si budu moct zazadat o prejiti na 40/4 bez navyseni ceny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. srpna 2013 Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Speciální nabídka Fiber Power 40+ za 300Kč na první 3 měsíce, od 4.měsíce věrnostní cena 449Kč Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.