Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

UPC to ma vymysleno chytre,

kdo bude chtit prejit z tarifu 30 na 40 Mb a ma modem v pronajmu, bude muset zaplati 650 kc za vymenu modemu z podporovou ED 3.0,

kdo prejde dolu z 60 na 40 zaplati zase 300 za snizeni sluzby atd..

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

ad tomus: To je přesně můj případ - přecházel bych z 30 Mb na 40 a potřeboval bych vyměnit ED 2.0 modem za 3.0 - přijde mi naprosto absurdní za to cokoliv platit, vzhledem k tomu, že je ta věc jen pronajatá a součást služby. Uvidíme na začátku září, papírová výpověď a následné smlouvání to jistí...

Taky mě to tak přijde, když chci vyšší služby a oni kvůli tomu musí vyměnit svůj modem, tak si naúčtují půlku ceny modemu a ještě čtyři kila za instalaci, za přechod z 30 na 60 mě skásli o litr.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

No já sem prostě chtěl aby vše včetně modemu bylo v režii UPC a na triku UPC. Nikde netvrdím, že sem platil 400 za samo instalaci, instaloval samozřejmě technik, když už sem musel kvůli němu trčet doma, tak ať dělá svojí práci.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Tdravim,

ted jsem volal na linku UPC a chtěl zmenit Kombi komfort+ na Kombi komfoet komfort 240 a ta slečna mi rekla, ze muj modem nemá, resp. nepodporuje rychlost 240 Mbit....mam Cisco EPC3925 a ze se musí vymenit za 650Kc, je to opravdu tak? Fakt tento modem neumi 240??? Se mi nejak nezda.....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...