Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Z diskuze jsem pochopil, že UPC dávala nějaké DOCIS 3 modemy od Motoroly, které asi nejsou EuroDOCIS 3, ale asi jen DICIS 3. Problém je v tom, že DOCIS 3 má nižší maximální rychlost download a tedy nezvládne 240 ale jen asi 220... Proto se musí vyměnit, aby zákazník měl možnost mít to si zaplatil...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Návštěvník konvec

Také mám info že modem Cisco epc 3925 zvládne jen cca 150 Mb/s

Poplatku za výměnu modemu se dá vyhnout objednáním DTV. Pravděpodobně i DIGI MINI ;)

Návštěvník RZ

Bylo mi řečeno že můj EPC3925 240 nezvládne, proto je nutná výměna. Já blbec se ale zapoměl zeptat za co mi to teda budou měnit :roll:

Podle toho co slečna říkala bych tipoval že to bude zase EPC3925, jen nějak upravená (fw?)

já nevim, co tady všichni vyšilujete s těma modemama... všechny cisco ed3 sou ok, technicolor a ubee je taky ok, jedinej problém je v arrisu a ten se dával jenom ze začátku k prvním ED3 tarifům (50 a 100 Mb/s) :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Takže včera jsem se domů dostal už v 17 (objednáno ve 12) a rychlost byla změněna. Download dobrý, ale Upload se pohybuje okolo 9-10 a ne inzerovaných 12, takže bude reklamace...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...