Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

U toho uploadu podle mě uplatňujou větší QOS než při downloadu - málokdy jsem se dostal v realu přes 5mbit/s ani v rámci sítě (UPC 2 UPC), mimo nahrávání na youtube tam to jde plnou rychlostí. Měřáky ale naměří vždy max. upload rychlost (v minulosti 10,12 teď 20mbit)

Odesláno
V mém případě zvýšení rychlosti proběhlo bleskurychle - tak do půlhodiny od rozhovoru s operátorem KC (přechod ze "starého" balíčku Komfort na Komfort 120+).

Ahoj, o kolik budeš platit víc měsičně? -já se furt nemůžu dopočítat :D

Odesláno

Tak já jsem měl u 60/6 rychlosti mírně přes deklarované. U downloadu někdy i 62, upload byl tak 6,5. Co vím, že kvalita v tomto ohledu kolísala a někdy rychlost byla nižší. Je pravděpodobné, že to závisí na momentálním vytížení sítě plus rušení na kabelu. Počkám, udělám si statistiku a reklamace bude až po měsíci abych měl v ruce nějaké ty statistiky z logu routeru a výsledky ze speedtesterů... Mimo jiné i ten měřák od UPC mě naměří upload mezi 9 a 10 (mám mít 12), takže se nemůžou vymlouvat na kvalitu sítě Internetu mimo UPC...

Upraveno uživatelem Návštěvník

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Odesláno

Protože mám Balíček KOMBI KOMFORT (UPC Fiber Power 60 + DTV Komfort) tak jediné co má smysl je to samé s lepším internetem ve věrnostním programu.

Bohužel ten Upload je pořád zoufalý. 1,2Mb/s to je opravu prd.

Lze ten upload nějak navýšit?

Odesláno

Ahoj, o kolik budeš platit víc měsičně? -já se furt nemůžu dopočítat :D

Já osobně o 7 Kč měsíčně víc. Měl jsem kombi komfort + HD recorder a přešel jsem na Kombi Komfort 120+. Platil jsem 832,- a budu platit 839,-

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno
Protože mám Balíček KOMBI KOMFORT (UPC Fiber Power 60 + DTV Komfort) tak jediné co má smysl je to samé s lepším internetem ve věrnostním programu.

Bohužel ten Upload je pořád zoufalý. 1,2Mb/s to je opravu prd.

1. upload u FP 60 je 6 Mb/s, nikoliv 1,2Mb/s jak píšeš.

2. upload si můžeš navýšit navýšením tarifu - na 12 Mb/s u FP 120 a 20 Mb/s u FP 240.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Dobře špatně jsem to napsal. Momentálně mám Upload 0,6 MB/s jediná možnost tedy je mít lepší tarif pak to bude, 1,2 MB/s a 2 MB/s.

Nejde to pouze navýšit upload? Rychlost downloadu mně stačí ale upload je pomalý.

Odesláno

Aha, bity a Bajty. Pochybuji, že by moloch jako UPC dal někomu nějaké individuální nastavení, jedině zkusit je přesvědčit aby ti aktivovali ten Booster, což ti ti přidá 4 Mbit/s k uploadu navíc, teoreticky bys mohl mít na FP 240 s Boosterem upload 24 Mbit/s tedy 3 MByte/s. Je tázka, jestli booster dají pokud ho nemáš, v ceníku je uveden pouze v sekci starých tarifů.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Ceny za doplňkové služby internetu**

Upload booster (+4 Mb/s upstream rychlost)

** Uvedené tarify služeb jsou poskytovány a účtovány stávajícím účastníkům, nelze je však nově objednat.

Odesláno

Zeptám se na ten booster. Díky za pomoc.

Škoda, že to není více pak by stačil ten tarif co mám momentálně.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague