Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník fortik

Taky si myslim jako tomus že by to chtělo trošku pokory. Ono 20mbit/s je pro někoho nedosažitelné na downloadu natož na uploadu. Půlka republiky je pak ráda za ADSL s max 2Mb/s up. Co se týče stahování tak v UPC kromě poláků (250mbit/s) nikdo rychlejší ani na downstreamu (včetně domácího holandskýho trhu)

Návštěvník lejno

Bohužel odliv/stagnaci zákazníků nezastaví ani nesmysly s down 240 apod., což povede leda k tomu, že se začne ve větší míře sdílet jedno připojení pro víc lidí, ale příliv klientů stejně nikde. Ten by mohl nastat s nějakým lidovým tarifem tak do stovky měsíčně...

Návštěvník fortik

Zajímalo by mě ke komu by se lidé např s 60/6 mohli tak odlejvat? K nějaký místní optice kterou stejně za chvíli UPC koupí nebo k Netboxu což jsou tak dvě čísla popisný.

Mám dotaz: Nyní mám balíček Kombi Komfort+ (120Mb/10Mb + TV) a platím 827,- Kč (777,-+49,- modem). Pokud bych přešel na Kombi Komfort 120+, platil bych (s věrnostní slevou) 689,-+49,- modem, celkem 738, čili bych necelou stovku ušetřil a zvýšil by se mi o 2Mb upload. Moje otázka je - budu platit poplatek za snížení služby 300,-?

Díky

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava

Toto ti závazně může zodpovědět jen UPC, myslím že, i když je nová služba (Komfor1 120+) levnější, není to nižší služba.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

už se to tady řešilo milionkrát, snížení ceny = snížení služby...

(pokud se něco nezměnilo)

Zajímalo by mě ke komu by se lidé např s 60/6 mohli tak odlejvat? K nějaký místní optice kterou stejně za chvíli UPC koupí nebo k Netboxu což jsou tak dvě čísla popisný.

ono je celkem jedno, kam odcházejí, de o to je zastavit :lol: snad ten 20 Mb/s upload a solidních 240 Mb/s na stahování konkurenci trochu zatopí :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník emailer3

no, já teď nejsem doma, ale bylo mi řečeno, že dojde k výměně modemu (přestože mám 8kanálové Cisco 3925). Mám si to vykládat jako nějakou konspiraci UPC, které chce klientům vnutit do pronájmu nějaké šunty?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...