Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Právě jsem volal na klientské centrum a bylo mi řečeno že poplatek za snížení služby už je zrušen.

V aktualnim ceníku porad je a tim bych se ridil: Poplatek snížení služby 302,50 Kč

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník lejno
A 200 Kc za 10/1 Mbit neni lidovy tarif :?:

Tento tarif a za tuto cenu není nikde na stránkách UPC oficiálně nabízen. A i tak jsou to pořád 2 stovky, což už celou řadu lidí odradí. Osobně znám jedince, kteří pro nějaké domácí stažení pošty apod. radši využijí služeb mobilního operátora, než aby platili ty 2 stovky UPC. Pamatuji dobu, kdy se net 256kbps dával zdarma k TV službám nebo telefonu (stačilo jenom požádat).

Jedna se o cenu pro nove zakazniky http://www.stabilniinternet.cz/

Je skoda ze to neplati i pro ty stavajici, protoze rychlost 5/1 je naprd.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
no, já teď nejsem doma, ale bylo mi řečeno, že dojde k výměně modemu (přestože mám 8kanálové Cisco 3925). Mám si to vykládat jako nějakou konspiraci UPC, které chce klientům vnutit do pronájmu nějaké šunty?

to se asi jenom někdo zbláznil... v upc občas vládne chaos :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník emailer3

problém je v tom, že výměna je jaksi již domluvena na čtvrtek a já nevím, jestli tam mám volat znova, když navíc, jak jsem psal v jiném vláknu, mám poměrně nízké hodnoty SNR...

Ale mám trochu obavy, aby mi tu nepřistál ještě větší šunt.

jo takhle... možná jestli nedoufaj ve zlepšení signálu po výměně modemu :?

tak to těžko říct, ale s ciscem za normálních okolností problémy nebejvaj...

mně když kdysi dávno měnili ještě čtyřkanálovej arris kvůli upgradu na wifi modem na moji žádost, tak se mi taky malinko zvedly hodnoty SNR...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník emailer3

V každém případě jsem očekával, že rychlost lze na dálku navýšit v řádu minut, a až pak se zabývat případným problémem. No, asi jaksi není důvod, z jejich strany :-D

Nyní si platím 30/5 (Upload Booster) a vyjde mě měsíčně na 412 Kč. Nevidím, že bych si měl s novým ceníkem jakkoliv polepšit. Budu platit víc a současně budu mít horší upload. :cry:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...