Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nyní si platím 30/5 (Upload Booster) a vyjde mě měsíčně na 412 Kč. Nevidím, že bych si měl s novým ceníkem jakkoliv polepšit. Budu platit víc a současně budu mít horší upload. :cry:

To ale není standardní cena, asi máš nějakou retenci, standardní cen za 30 + booster + modem je cca 620 Kč a v tom případě se přechod na FP 40+ (s boosterem i bez) vyplatí.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Ahojky vsem,

takze ted me zacal slapat nejrychlejsi net 240. Technik vymenil modem za Technicolor ale net jede jen 160/20, coz tedy nevim, proc? Nemá někdo zkusenosti s timto netem v kombinaci s Technicolorem? Diky

Já dnes připojil technikem dovezené ubee 3230,mám ještě asus router rt ac66u.To ubee jsem odkoupil za 1300 a vrátil cisco 3212.

net jsem si zvedl ze 120mb na 240mb a dává to od 190 do 210 střídavě na speedtestu.Stahování přes zahraniční servery typu netload,fastshare lítá tak nějak křečovitě 15-28mbit,není to prostě těch stabilních 15mbit u předchozího 120mb tarifu.Zkusím ještě obejít router ,ale myslím ,že to bude stejné.Administrace resp.alespoň nahlédnutí na hodnoty ubee nejde.Na ciscu jsem přes webrozhraní viděl vše ,tady je to k hounu,musel bych asi odpojit router,nevím. :scratch:

Ahoj, tak jsem zkousel i stahovat a je to takove podivne, nekdy to jede 203 jindy 180, pak zase 220.....ale NIKDY 240.....cim to muze byt? Ma někdo 240?

stahuj z ftp.upc.cz, už by to mělo fungovat bez problémů, ne každej server těch 240 Mb/s pro jednoho uživatele utáhne :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Speedtest
Návštěvník RZ

Tak technik dnes dorazil, přivezl nový modem Technicolor TC7200 a odvezl si Cisco 3925. Po dvaceti minutách to jede takto:

http://www.speedtest.net/my-result/2944458763

P.S: technik: Cisco od UPC nezvládne více než 120Mb/s, proto výměna...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...