xtonda Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak dneska upgrade na 120/12, booster mi nechali, vypadá to takhle: Down je omezený tím, že je to přes wifi a na PC-routeru mám jen 100 Mbit/s síťové karty. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Amigounek Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Hmm tak to bude zajímavé....v prosinci jsem volal do callcentra upc,že chci po 6 letech zrušit net ( mám fiber 32) druhej den mi zavolali a po menším rozhovoru mi chlápek nabídl zajímavou cenu na 12 mesicu....vzal jsem si den na rozmyslenou a nakonec to vzal s tim ze si mam zavolat zas za rok ....platim ted 336 vcetne modemu MotorolaSB5100E....Prosinec tu bude co nevidet a jak koukam tak 40/4 by me vyslo na 500 s modemem..coz je docela narust a navic jak sem tu cet tak hrozi vymena modemu za dalsich 650. Tech 32/1.5 bohate staci.....Myslite ze s nima bude rec na zachovani stavajici sazby na dalsi rok? Zustal jsem hlavne kvuli tomu ze mi bylo prislibeno prodlouzeni na dalsi rok..cimz bych se dostal cenove na uroven jakou mi nabidl jinej poskytovatel s tim ze prvniho pul roku sem mel mit zdarma kdybych k nim pred rokem presel od upc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kuhn Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 mas to same jako ja, a dokut ta 32 bude v ceniku a porad bude stat tolik aby i s 50% slevou byla za 336kc tak to urcite nechaj i na dalsi roky. Me zavolani ceka taky v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 S věrnostní slevou budeš mít balíček Internet 5M+DTV Klasik+EBT+Telefon 100 za 349 + pronájem zařízení, tak nechápu co řešíš. jo tak mi rekni kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 10/1 + DTV Klasik + EBT za 299,-Kč: http://www.stabilniinternet.cz/kombinac ... dtvklasik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Vykopírováno přímo z ceníku: Kombi Klasik 5+ (Internet 5M + DTV Klasik + EBT) --- 299,00 KčKombi Klasik 5+ a Telefon 100 (Internet 5M + DTV Klasik + EBT + Telefon 100) --- 349,00 Kč http://www.upc.cz/pdf/Cenik_internet.pdf Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 diky lidi, ted jen jak snima vyridit abych dostal tu vernostni slevu... zase emaily, telefony a hledat nejaky to cislo uz ted je mi zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 Byt tebou tak si nacham co mas, za stejny prachy mas 32 Mbit internet a TV analog+digi mini k tomu, takhle budes mit pouze 5 Mbit a DTV klasik s par kanalama navic. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 No může si vybrat jeden z EBT balíčků Relax, Darwin nebo Sport dle vlastního výběru. Pokud tedy chce více kanálů a nevadí pomalejší internet ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 navýšený bonus není pro káždého,ten kdo má 120+ věrnostní má smůlu................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.