Návštěvník donye Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 xtonda a slamb - díky za rychlou odpověď! Takže to vypadá, že by mi hned napálili cenu 520 Kč . Na to se mi čekat nechce . Mám "přislíbeno", že by mi 40/4 dali za 300 Kč/měsíc na 2 roky. Musel bych i měnit modem. Za to chtějí samozřejmě 650 Kč - opět mám přislíbeno, že by to bylo za 300 Kč. Jde se tomu poplatku vyhnout? Co když si ten nový modem hned koupím? Jestli se nemýlím, tak nabízejí "jen" TC7200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 přesně tak, při nákupu se neplatí nic Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník donye Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ona paní "na lince" říkala, že je to jakýsi "manipulační poplatek" - že prý s tím "převodem na vyšší rychlost" je hodně práce . Takže si právě říkám, jestli to nemají obecně za převod na vyšší rychlost, ať už si člověk modem 3.0 pronajme, nebo koupí... Jseš si tím prosím Tě Slambe jistý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 40/4 musí frčet i na starým modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jseš si tím prosím Tě Slambe jistý? jistej si nejsem ničim, už nějakej ten pátek upc tolik nesleduju, ale ten poplatek byl vždycky za výměnu modemu (v případě pronájmu), která je u rychlostí nad 30/1 nutná vždycky... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 40/4 musí frčet i na starým modemu. 40/4 frčet na starém modemu nebude, neboť ten se 64QAM má maximálku 42mbits a jistě chápeš, že to je teoretická rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník donye Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 jistej si nejsem ničim, už nějakej ten pátek upc tolik nesleduju, ale ten poplatek byl vždycky za výměnu modemu (v případě pronájmu), která je u rychlostí nad 30/1 nutná vždycky... Díky Slambe! Uvidíme, jak to nakonec dneska s paní z UPC pořeším . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludek Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak ja se pridam se zkusenosti . Kazdy rok me vratili cenu na cenikovou a musel jsem davat vypoved a delat retencni tanecek. A letos bud zapomněli, nebo uz lidem nevraci retencni nabidky na cenikovou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 40/4 musí frčet i na starým modemu. 40/4 frčet na starém modemu nebude, neboť ten se 64QAM má maximálku 42mbits a jistě chápeš, že to je teoretická rychlost Proč by to měla bejt teoretická rychlost? Je to prostě maximální rychlost a nevím co by tu hranici 42,88 Mbit/s sráželo níž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. února 2014 Sdílet Odesláno 12. února 2014 Že to, co je na papapíře není v reálu pravda? WiFi modem přes G také protlačí 54Mb/s a jaká je realita. Tenkrát mi někdo říkal, že úplně nejvyšší tarif co by na UPC síti s ED2 technologií šel by bylo 35/2 vyší rychlost už by to nedávalo (stabilně). 40/4 je potřeba ED3 modem hlavně kvůli uploadu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.