Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník aaaflirtik

tak uz 2 roky jsem mel ten 32mbits s 50% dolu, tedka se u nas v baraku se aktualizoval cenik jine spolecnosti 70/70 pasiv za 418kc, tak jsem napsal at upc reaguje a vcera volal typek ze mi max daj to co davaj tedka novejm zakaznikum a to 40 za 300+49 ale chtej smlouvu na dva roky . Rekl jsem ok tak asi nic. Takze od upc po 7 letech internetu jdu od nich.

Takže retenční nabídky dávají nyní s úvazkem na 24 měsíců? Nejste právě první, co uvádí tu 2 - roční smlouvu na "retence". Každopádně, u těch nových zákazníků při akčních cenách je uvedeno, že nabídka platí na prvních 6 měsíců, pak to přechází na vyšší cenu.

Zvažuji stále, zda si ponechat nadcházející 10/1 za 274,-Kč + wifi modem bez závazku a nebo přejít na ten věrnostní 5/1 za 200,- + wifi modem s "úvazkem" na 12 měsíců. Aktuálně mám 5/512. Ohledně TV mi mají volat do úterka z výpovědního, ale tam jsem rozhodnut odejít pryč s TV a vrátit jim STB. Telefon 100, s tím jsem spokojen.

Návštěvník aaaflirtik

ne neni to nutnost muzu porad mit 50% kdyz nic delat nebudu, ale chci vetsi rychlost a to je max 40 se stejnejma podminkama po cele dva roky, novackove to maj jen na par mesicu, proste 70/70 Mbits je 70/70 Mbits za 418kc

Návštěvník YABAKA

Jen aby to byla pravda, papír snese všechno. Nechci tě strašit, ale nějaký menší firmy to mají agregovaný až hrůza a pak je člověk rád, když to šlape aspoň desetinou toho co uvádí. O výpadcích ani nemluvě, není nic horšího než bejt pár dní na suchu, než se někdo probudí a jde to opravit.

Návštěvník aaaflirtik

jasne chapu tohle je neco jine, maj to 4 moji znami co bydlej v panelaku v okoli. A z moji zkusenosti tenhle silvestr v noci u nich prestrihli draty na chodbe(coz jsem samozrejme nevedel ze nejakej kok0t leze do stoupacek), nahlasili jsme to v 10 a v pul 1 31.12 prijel technik a rozjel to.

Návštěvník iguka

tak moje matka ma 30mbit a 310,- a končila jí právě teď ta roční sleva. Kontaktovali ji z UPC a řekli jí , že jí můžou dát jedině 40 mbit se smlouvou na 2 roky za 370,- Kč s tím, že jí vymění starý modem za nový zdarma.

Návštěvník aaaflirtik

hmm tak se to potvrzuje chtej se postupne zbavovat lidi se starym produktem 30 ci 32mbits s 50% rocni retenci, kazdej rok, samozrejme pokud se nekdo najde co plati 7 rok starej balik profesional za 4 tisice tak si ho tam nechaj.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...