Návštěvník Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Nejsem si jist, zda to půjde. Sice by to bylo finančně ještě horší (549 Kč), ale 40/8 by bylo zlepšení, ne že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Nyní si platím 30/5 (Upload Booster) a vyjde mě měsíčně na 412 Kč. Nevidím, že bych si měl s novým ceníkem jakkoliv polepšit. Budu platit víc a současně budu mít horší upload. To ale není standardní cena, asi máš nějakou retenci, standardní cen za 30 + booster + modem je cca 620 Kč a v tom případě se přechod na FP 40+ (s boosterem i bez) vyplatí. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Ahojky vsem, takze ted me zacal slapat nejrychlejsi net 240. Technik vymenil modem za Technicolor ale net jede jen 160/20, coz tedy nevim, proc? Nemá někdo zkusenosti s timto netem v kombinaci s Technicolorem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Na měřáky se vykašli... Zkus radši stáhnout nějakej velkej soubor... Třeba nějaký distro Linuxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Ahoj, tak jsem zkousel i stahovat a je to takove podivne, nekdy to jede 203 jindy 180, pak zase 220.....ale NIKDY 240.....cim to muze byt? Ma někdo 240? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Rychlost stahování: až 240 Mb/s Rychlost odesílání: až 20 Mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Já dnes připojil technikem dovezené ubee 3230,mám ještě asus router rt ac66u.To ubee jsem odkoupil za 1300 a vrátil cisco 3212. net jsem si zvedl ze 120mb na 240mb a dává to od 190 do 210 střídavě na speedtestu.Stahování přes zahraniční servery typu netload,fastshare lítá tak nějak křečovitě 15-28mbit,není to prostě těch stabilních 15mbit u předchozího 120mb tarifu.Zkusím ještě obejít router ,ale myslím ,že to bude stejné.Administrace resp.alespoň nahlédnutí na hodnoty ubee nejde.Na ciscu jsem přes webrozhraní viděl vše ,tady je to k hounu,musel bych asi odpojit router,nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Ahoj, tak jsem zkousel i stahovat a je to takove podivne, nekdy to jede 203 jindy 180, pak zase 220.....ale NIKDY 240.....cim to muze byt? Ma někdo 240? stahuj z ftp.upc.cz, už by to mělo fungovat bez problémů, ne každej server těch 240 Mb/s pro jednoho uživatele utáhne Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Tak technik dnes dorazil, přivezl nový modem Technicolor TC7200 a odvezl si Cisco 3925. Po dvaceti minutách to jede takto: http://www.speedtest.net/my-result/2944458763 P.S: technik: Cisco od UPC nezvládne více než 120Mb/s, proto výměna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 cisco v klidu zvládne rychlosti přes 300 Mb/s btw maj to nějak blbě nastavený, ještě sem tady neviděl reálnejch 240 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.