Návštěvník hurry Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Dobrý den,dnes jsem zjistil v Moje UPC,že mi k internetu 120M UPC dal bonus 240/20.Já o zvýšení nežádal,zatím mi 120M vyhovuje.Stalo se to také někomu s tímto tarifem? Na max.rychlost nedosáhnu,protože mám "pískajíci" Cisco EPC3925. Jsem zvědav,jak dlouho zvýšení budu mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 To bude spis nejaka chyba. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Dobrý den,dnes jsem zjistil v Moje UPC,že mi k internetu 120M UPC dal bonus 240/20.Já o zvýšení nežádal,zatím mi 120M vyhovuje.Stalo se to také někomu s tímto tarifem? Na max.rychlost nedosáhnu,protože mám "pískajíci" Cisco EPC3925. Jsem zvědav,jak dlouho zvýšení budu mít. Já to mam přesně to samé. Má cenu tedy žádat o nový modem? Jsem též zvědav na jak dlouho to zvýšení je. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Chyba to není. Zavolejte si do UPC a zeptejte se na tento bonus a na případnou výměnu modemu (mělo by být zdarma). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník veverci69ka Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Co myslíte, půjde ukecat cena 449 Kč za 120 Mbit na celý rok třeba přes místního obchodního zástupce? Nikdy jsem od UPC nic neměl, budu nový zákazník, momentálně mám 7 Mbit za 400 Kč a to už se prostě nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kuhn Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 takze porad zadna zmena abych premigroval nekam jinam z 32Mbits s 1,5Mbits up za 336 i s modemem (50% retence) na jinaci upc nabidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 samotnej internet se nevyplatí, stejně v tom platíš i podstatnou část televizní nabídky Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník veverci69ka Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 No ty základní programy to jim řeknu rovnou, že nechci ani za korunu, stejně je máme a na to moje půl hodinový sledování bedny před spaním kabelovku nepotřebuju. A neříkej mi, že se nevyplatí přejít ze 7 Mbit za 400 Kč na 120 Mbit za 630 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 to nevyplatí, když za 60 kč navíc máš v ceně 100 tv stanic http://www.upc.cz/balicek-sluzeb/kombi-komfort-120/ Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník veverci69ka Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 Na co potřebuju 100 programů, když se koukám před spaním akorát na South Park a na Ala Bundu? Všechno ostatní si stáhnu a nemusim u toho trpět milión reklam. Jo a k těm tvým 60 Kč připočti ještě 50 Kč za pronájem nejlevnějšího STB, takže 110 Kč za něco co nepotřebuju, děkuji nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.