Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pro stávající klienty UPC se od září 2013 nic nemění, zůstává jim stejná cena a stejné služby, které si platí,

nová nabídka platí pouze pro nové klienty, nebo pro ty stávající kteří si o přechod na novou službu sami zažádají,

automaticky se nic nikomu měnit nebude.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Děkuji. To je důležitá informace.

Když jsem to procházel, pokud bychom se rozhodli to využít, tak by za stávajících produktových služeb to bylo 299,- + modem 70,- = 369,- Kč. Dle ceníku.

Mimochodem, UPC od pondeli prodava jiz jen modemy znacky Ubee, Cisca 3208 jiz nejsou k dispozici.

Cisco 3925 bude jeste do konce srpna, pak uz jen Technicolor.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Hm, já bych ten modem hned koupil, ale co mě mrzí je, že Dual-band (současně 2.4GHz a 5GHz) modemy od UPC neumí a co mě ještě víc dostává je ten zbytečnej USB port. To už bych si rovnou mohl koupit vlastní modem za ty 2 tisíce a uměl by určitě více než to, co prodávají.

(např. http://www.czc.cz/asus-rt-n56u-gigabit- ... 38/produkt nebo http://www.czc.cz/d-link-dir-850l/13180 ... =s802.11ac )

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Hm, já bych ten modem hned koupil, ale co mě mrzí je, že Dual-band (současně 2.4GHz a 5GHz) modemy od UPC ..

Poslední dobou se tu stále více objevují nářky uživatelů na tento modem ( CISCO3925 ), tak nevím zda je to chytrá volba.

A UPC asi o tom problému ví, tak podle příspěvků je uživatelům mění bez řečí kus za kus jak na běžícím páse. A teď je ještě stahuje z prodeje.

PS: Možná se jen jedná o špatnou várku. :D

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Souhlas, od UPC jen základní modem do pronájmu a wifi a router si pořídit vlastní dle svých potřeb, já kupříkladu používám wifi krabičku jen jako AP a router řeším PCčkem.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

"nebo pro ty stávající kteří si o přechod na novou službu sami zažádají"

mam to chapat tak, ze pokud mam tarif 30/1 tak si budu moct zazadat o prejiti na 40/4 bez navyseni ceny?

Diky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...