Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dokáže starý Modem Motorola SB5100E ukočírovat ( obsloužit ) tarif "Fiber Power 40" ? Kde by měly být rychlosti 40/4 Mb/s.

Odesláno

nic nad 30/1...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

UPC to ma vymysleno chytre,

kdo bude chtit prejit z tarifu 30 na 40 Mb a ma modem v pronajmu, bude muset zaplati 650 kc za vymenu modemu z podporovou ED 3.0,

kdo prejde dolu z 60 na 40 zaplati zase 300 za snizeni sluzby atd..

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

ad tomus: To je přesně můj případ - přecházel bych z 30 Mb na 40 a potřeboval bych vyměnit ED 2.0 modem za 3.0 - přijde mi naprosto absurdní za to cokoliv platit, vzhledem k tomu, že je ta věc jen pronajatá a součást služby. Uvidíme na začátku září, papírová výpověď a následné smlouvání to jistí...

Odesláno

Taky mě to tak přijde, když chci vyšší služby a oni kvůli tomu musí vyměnit svůj modem, tak si naúčtují půlku ceny modemu a ještě čtyři kila za instalaci, za přechod z 30 na 60 mě skásli o litr.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Řekl bych, že při výměně modemu za 3.0 je výhodnější si ho koupit, neb návratnost je jen cca rok...

Odesláno

Presne tak radsi si ho kupte a to mozna duvod toho poplatku,

a za samoistalaci se zadne ctyri kila neplati.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No já sem prostě chtěl aby vše včetně modemu bylo v režii UPC a na triku UPC. Nikde netvrdím, že sem platil 400 za samo instalaci, instaloval samozřejmě technik, když už sem musel kvůli němu trčet doma, tak ať dělá svojí práci.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Tdravim,

ted jsem volal na linku UPC a chtěl zmenit Kombi komfort+ na Kombi komfoet komfort 240 a ta slečna mi rekla, ze muj modem nemá, resp. nepodporuje rychlost 240 Mbit....mam Cisco EPC3925 a ze se musí vymenit za 650Kc, je to opravdu tak? Fakt tento modem neumi 240??? Se mi nejak nezda.....

Odesláno

Aha tak slcna mi volala, ze modem se nemeni, ze je to jeji omyl :-) Aspon se onluvila, to jse rad...pry se jim sekl systém :-))

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague