Odesláno 12. března 2016 9 let Funguje s timhle modemem Wifi free? V Moje UPC ho mam povoleny, ale zadnou Wifi free sit nenajdu a ani v rozhrani modemu k tomu nemuzu nikde nic najit. SW je EVW3226_1.0.20.
Odesláno 12. března 2016 9 let Špatný vlákno, wifree na Ubee fungovat nebude. Sent from my phone by Tapatalk
Odesláno 25. února 2019 6 let Dobry den,dnes jsem zapnul PC a nemuzu se pripojit k internetu pritom ikonka-pripojeni oznamuje ze jsem pripojen v pravo u hodin. Mam modem ubee vsechny ikonky na modemu sviti zelene a ikonka PC take sviti zelene,ale rychle problikava.Co stim? Pridam ilustracni foto modemu.Neni to muj modem OK jen chci ukazat jaky mam typ modemu. Dekuji za pomoc.
Odesláno 25. února 2019 6 let Kdyz dam diagnostiku sitoveho pripojeni - nalezene problemy - pocitac je pravdepodobne zpravne nakonfigurovan,ale zarizeni,nebo prostredek (www.microsoft.com) neodpovida
Odesláno 25. února 2019 6 let Výpadek v lokalitě není? UPC potvrdilo, že je od nich vše OK? Nejde na všech zařízeních? Připojen jste přes WiFi či kabelem? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. února 2019 6 let Pripojen jsem kabelem. JJ kdyz pripojim notebook tak vse OK.Takze net pripojeni i kabel funguje.Musi byt asi problem nekde v PC v sitovem pripojeni. Zkousel jsem i resetovat sitove nastaveni a nic.Ikona v pravo u hodin v pc mi stale hlasi ze jsem pripojen,ale nejede to.Tak nevim.
Odesláno 25. února 2019 6 let Předtím to někdy fungovalo? Možná ti zlobí síťová karta. Nebo to blokuje nějaký firewall, antivir .... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 25. února 2019 6 let Fongovalo to x let.Kdyz ted pripojim notebook tak jsem na netu,ale pres stol pc nic.Ovladac sitovky jsem ted aktualizoval primo ze stranek zakl. desky a stale nic.
Odesláno 25. února 2019 6 let Vadnou síťovku už jsem potkal. Zkus jinou. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 26. února 2019 6 let Autor Jeste bych zkusil modem na chvilku odpojit a zase pripojit od el. napajeni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.