Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To že PC svítí modře (100Mbit) nebo zeleně (1Gbit) je pořádku. To začalo dělat z ničeho nic nebo jsi dostal nový? Zkusel si ho vypnout a zapnout? Nastavení IP na DHCP asi máš, nic jiného mě nenapadá.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Dostal jsem včera nový. Všechno je nastavený a tak se asi budu muset obrátit na UPC. Předtím jsem měl Motorolu a to všechno běhalo v pohodě. Mám tam WIFI a swith. Pro jistotu jsem všechno odpojoval a připojoval a zkoušel připojit rovnou na poč. Výsledek stejný. Je to divný. :-((

Odesláno

Asi by ses měl rozeptat jak to máš přesně zapojené. Modem - a pak jak to jde dál. Já když jsem připojil modem k routeru tak jsem router musel nastavit tak aby si načetl novou IP pak to začalo šlapat.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Modem od UPC, pak WIFI pak svitch a pak do PC. Ale jak jsem psal, když to dám na přímo je to stejný.

Odesláno

Pokud máš v PC nastaveny IP na DHCP a dáš to přímo tak pak mě napadá fakt už jen zavolat UPC.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Bohužel mě taky ne. Hodím jim to na hlavu. :lol:

Odesláno

Tak po příchodu domů jsem všechno pustil a hle všechno běhá. Vypadá to, že to pustili až po půlnoci. :diky

• po 2 týdnech...
Odesláno
:!: Pozor na kombinaci Ubee 3206 s routery TendaW311R , TP link WR340G , nejakym zpusobem tam dochazi k ruseni na downstream freq. 354MHz a 362MHz v modemu, toto ruseni generuji prave tyto routery. Doporucuji mit vzdy tato zarizeni vice nez 1 metr vzdaleny od modemu. Je mozne , ze vice znacek a typu routeru timto zpusobem degraduje rychlost a stabilitu pripojeni (pomala rychlost, velka ztratovost), pokud o nejakych vite, muzete se podelit s ostatnimi zde na foru. Nevim, zda je podobny problem patrny i na Ubee 3236? :!:
Odesláno
routery TendaW311R , TP link WR340G

tohle nejsou routery, ale elektroodpad, slušnej a zodpovědnej člověk by si něco takovýho do svý sítě určitě nepřipojil :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

No ja se chystam poridit si modem Ubee 3236 a mam router TP-link WR743ND, tak jsem zvedav,

problem je, ze stejne nic nezjistim kdyz su u toho modemu neda dostat do webadministrace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague