Odesláno 10. září 2013 11 let To že PC svítí modře (100Mbit) nebo zeleně (1Gbit) je pořádku. To začalo dělat z ničeho nic nebo jsi dostal nový? Zkusel si ho vypnout a zapnout? Nastavení IP na DHCP asi máš, nic jiného mě nenapadá. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 10. září 2013 11 let Dostal jsem včera nový. Všechno je nastavený a tak se asi budu muset obrátit na UPC. Předtím jsem měl Motorolu a to všechno běhalo v pohodě. Mám tam WIFI a swith. Pro jistotu jsem všechno odpojoval a připojoval a zkoušel připojit rovnou na poč. Výsledek stejný. Je to divný. (
Odesláno 10. září 2013 11 let Asi by ses měl rozeptat jak to máš přesně zapojené. Modem - a pak jak to jde dál. Já když jsem připojil modem k routeru tak jsem router musel nastavit tak aby si načetl novou IP pak to začalo šlapat. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 10. září 2013 11 let Modem od UPC, pak WIFI pak svitch a pak do PC. Ale jak jsem psal, když to dám na přímo je to stejný.
Odesláno 10. září 2013 11 let Pokud máš v PC nastaveny IP na DHCP a dáš to přímo tak pak mě napadá fakt už jen zavolat UPC. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 10. září 2013 11 let Tak po příchodu domů jsem všechno pustil a hle všechno běhá. Vypadá to, že to pustili až po půlnoci.
Odesláno 20. září 2013 11 let Pozor na kombinaci Ubee 3206 s routery TendaW311R , TP link WR340G , nejakym zpusobem tam dochazi k ruseni na downstream freq. 354MHz a 362MHz v modemu, toto ruseni generuji prave tyto routery. Doporucuji mit vzdy tato zarizeni vice nez 1 metr vzdaleny od modemu. Je mozne , ze vice znacek a typu routeru timto zpusobem degraduje rychlost a stabilitu pripojeni (pomala rychlost, velka ztratovost), pokud o nejakych vite, muzete se podelit s ostatnimi zde na foru. Nevim, zda je podobny problem patrny i na Ubee 3236?
Odesláno 20. září 2013 11 let routery TendaW311R , TP link WR340G tohle nejsou routery, ale elektroodpad, slušnej a zodpovědnej člověk by si něco takovýho do svý sítě určitě nepřipojil - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. září 2013 11 let Autor No ja se chystam poridit si modem Ubee 3236 a mam router TP-link WR743ND, tak jsem zvedav, problem je, ze stejne nic nezjistim kdyz su u toho modemu neda dostat do webadministrace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.