Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Tak jsem odzkousel kombinaci router TP-link WR743ND + modem Motorola SB5100E a na kanale 354 a 362 MHz zadne ruseni nemam (modemu jsem ty kmitocty manualne vnutil).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

POZOR POZOR Ubee EVM 3236

Tento modem zahazuje pridelenou IP adresu. Kontrolky sviti, ale modem se sekne. Novou IP adresu neprideli, zustava zasekly.

Reseni:

Nainstalovat na modem rebooter GIOM 1200, jakmile dojde k zahozeni IP. nastane reboot. Mam ho dva dny a zahodil mi IP celkem 17x za 20 hodin provozu.

Co dal ?? Napada mne jen degradovat sluzbu na 120MB a sehnat zpet CISCO. A to se bude vyvozavot ted zlatem.

Ma smutna skusenost

Odesláno

co třeba jenom reklamovat modem a nechat si ho bezplatně vyměnit? :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Dobrý den, mám od minulého měsíce možnost UPC internetu a uvažuju nad ním.

Raději se tu ale předem zeptám, abych pak nelitoval.

1) Modem běží v režimu router nebo bridge? Bridge je skutečný bridge, kdy posílá dál veškerou komunikaci, pouze přemodulovanou do LAN? Tedy na routeru za ním si pak můžu dělat co chci?

2) Pokud neběží jako bridge, dá se nastavit kompletní DMZ?

3) pokud nedá, je možné alespoň nasměrovat jakýkoliv (od 21 do 65535) port do vnitřní sítě?

Díky za odpovědi. Pokud by nic z toho nebylo možné, je pro mě UPC nepoužitelné...

Odesláno

tohle je jenom modem, takže signál převádí z kabelu koaxiálního na kabel utp, nic se nikde nenastavuje, to všechno až ve vlastním routeru :cool:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

super :) tak teď jsem zvědavý, jak to dokážu objednat ze zahraničí :)

Odesláno

Co budeš objednávat ze zahraničí?

Ten modem. To ti pak v UPC nebude fungovat.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak jsem si tento modem take zakoupil.Prvni dva dny mi vsechny kontrolky na modemu svitili zelene.A dneska mi sviti dve kontrolky modre.

Je to kontrolka pro SEND a RECV.Internet me funguje beze zmen.

Uzivam pouze modem nic dalsiho.Rychlost Internet 5M+.Nevite jestli to je duvod k reseni s UPC?

Odesláno

v případě arrisu modrý diody u send a recieve indikovaly spojení více kanálů, tady to bude nejspíš to samý...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

@ Standa: Ne, já teď jsem a budu v zahraničí a potřebuju ten internet objednat do bytu v čechách... tak bude zábava to domlouvat s technikem a někým, kdo ten byt přijde odemknout

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague