Návštěvník evlo Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ne, fakt divny, ale treti kabel zafungoval, to cumim, pritom ty kabely maj tak metr maximalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Jak je vidět, není kabel jako kabel. odeslano z MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tak nakonec asi nejaky hyperV zlo a ne kabel. Ale pro zajimavost, nekomu by se mohlo hodit, ze prastary 1043ND v1 s nejnovejsim dd-wrt me da pri stahovani skoro 190mbps, asi ne na torrenty, kde je hodne pripojieni, ale na normalni stahovani linku skoru celou uroutuje se zapnutym nat i pptp serverem. A i tahle stoleta vec doda wifi dal nez technicolor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Jak je vidět, není kabel jako kabel. odeslano z MT pomocí Tapatalk Sorry za OT, ale nedá mi to Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 6. ledna 2016 Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Já sem jednou kdysi dostal k levnému APčku se 100 Mbit portem ethernet kabel k propojení, který byl podivně tenký a při bližším pohledu v něm byly jen dva páry, což na těch 100 Mbit stačí, giga ale už na tom nejede, by mě zajímalo kolik tím tenkrát výrobce ušetřil. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jednak ušetřil a za druhý věděl, že půjdeš pro novej kabel a on vydělá podruhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Praha2 Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Je reálné si koupit za babku (pár stovek) na inzerát modem a pak ho provozovat bez pronájmu? Pak samozřejmě odprodat zase na inzerát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ano. http://pc.bazos.cz/inzerat/55958381/Modem-UPC.php http://pc.bazos.cz/inzerat/55979151/UPC ... TC7200.php Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Praha2 Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 A UPC s tím nebude mít problém? Já si chtěl vzít onehdá vlastní modem k t-mobile a házeli klacky pod nohy jak to šlo. Pomohlo až tvrdit, že tu zbyl modem od nich po předchozím nájemníkovi a prostě is zapojit svůj, jiný, než jejich. Ale když jsem chtěl ofiko svůj vlastní, tak to prostě nešlo pokud nebyl s jejich FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 7. ledna 2016 Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Musí to být modem UPC a je dobré si (u UPC) ověřit jestli není např. kradený nebo nevrácený pronájem - pak není žádný problém. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.