Návštěvník Odesláno 12. března 2016 Sdílet Odesláno 12. března 2016 Funguje s timhle modemem Wifi free? V Moje UPC ho mam povoleny, ale zadnou Wifi free sit nenajdu a ani v rozhrani modemu k tomu nemuzu nikde nic najit. SW je EVW3226_1.0.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 12. března 2016 Sdílet Odesláno 12. března 2016 Špatný vlákno, wifree na Ubee fungovat nebude. Sent from my phone by Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník email.cz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Dobry den,dnes jsem zapnul PC a nemuzu se pripojit k internetu pritom ikonka-pripojeni oznamuje ze jsem pripojen v pravo u hodin. Mam modem ubee vsechny ikonky na modemu sviti zelene a ikonka PC take sviti zelene,ale rychle problikava.Co stim? Pridam ilustracni foto modemu.Neni to muj modem OK jen chci ukazat jaky mam typ modemu. Dekuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník email.cz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Kdyz dam diagnostiku sitoveho pripojeni - nalezene problemy - pocitac je pravdepodobne zpravne nakonfigurovan,ale zarizeni,nebo prostredek (www.microsoft.com) neodpovida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Výpadek v lokalitě není? UPC potvrdilo, že je od nich vše OK? Nejde na všech zařízeních? Připojen jste přes WiFi či kabelem? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník email.cz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Pripojen jsem kabelem. JJ kdyz pripojim notebook tak vse OK.Takze net pripojeni i kabel funguje.Musi byt asi problem nekde v PC v sitovem pripojeni. Zkousel jsem i resetovat sitove nastaveni a nic.Ikona v pravo u hodin v pc mi stale hlasi ze jsem pripojen,ale nejede to.Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Předtím to někdy fungovalo? Možná ti zlobí síťová karta. Nebo to blokuje nějaký firewall, antivir .... Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník email.cz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Fongovalo to x let.Kdyz ted pripojim notebook tak jsem na netu,ale pres stol pc nic.Ovladac sitovky jsem ted aktualizoval primo ze stranek zakl. desky a stale nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. února 2019 Sdílet Odesláno 25. února 2019 Vadnou síťovku už jsem potkal. Zkus jinou. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. února 2019 Autor Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jeste bych zkusil modem na chvilku odpojit a zase pripojit od el. napajeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.