flacek Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 To že PC svítí modře (100Mbit) nebo zeleně (1Gbit) je pořádku. To začalo dělat z ničeho nic nebo jsi dostal nový? Zkusel si ho vypnout a zapnout? Nastavení IP na DHCP asi máš, nic jiného mě nenapadá. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dostal jsem včera nový. Všechno je nastavený a tak se asi budu muset obrátit na UPC. Předtím jsem měl Motorolu a to všechno běhalo v pohodě. Mám tam WIFI a swith. Pro jistotu jsem všechno odpojoval a připojoval a zkoušel připojit rovnou na poč. Výsledek stejný. Je to divný. ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Asi by ses měl rozeptat jak to máš přesně zapojené. Modem - a pak jak to jde dál. Já když jsem připojil modem k routeru tak jsem router musel nastavit tak aby si načetl novou IP pak to začalo šlapat. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Modem od UPC, pak WIFI pak svitch a pak do PC. Ale jak jsem psal, když to dám na přímo je to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Pokud máš v PC nastaveny IP na DHCP a dáš to přímo tak pak mě napadá fakt už jen zavolat UPC. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Bohužel mě taky ne. Hodím jim to na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Tak po příchodu domů jsem všechno pustil a hle všechno běhá. Vypadá to, že to pustili až po půlnoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2013 Sdílet Odesláno 20. září 2013 Pozor na kombinaci Ubee 3206 s routery TendaW311R , TP link WR340G , nejakym zpusobem tam dochazi k ruseni na downstream freq. 354MHz a 362MHz v modemu, toto ruseni generuji prave tyto routery. Doporucuji mit vzdy tato zarizeni vice nez 1 metr vzdaleny od modemu. Je mozne , ze vice znacek a typu routeru timto zpusobem degraduje rychlost a stabilitu pripojeni (pomala rychlost, velka ztratovost), pokud o nejakych vite, muzete se podelit s ostatnimi zde na foru. Nevim, zda je podobny problem patrny i na Ubee 3236? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. září 2013 Sdílet Odesláno 20. září 2013 routery TendaW311R , TP link WR340G tohle nejsou routery, ale elektroodpad, slušnej a zodpovědnej člověk by si něco takovýho do svý sítě určitě nepřipojil Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. září 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. září 2013 No ja se chystam poridit si modem Ubee 3236 a mam router TP-link WR743ND, tak jsem zvedav, problem je, ze stejne nic nezjistim kdyz su u toho modemu neda dostat do webadministrace. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.