Návštěvník mart72 Odesláno 25. srpna 2013 Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Zdravím. Mám Fiber Power 30 a poslední dobou jsou stále častější výpadky DNS serverů, mezi 23:00-2:00 je to nejčastější. Trvá to cca od začátku června. Rychlost je většinou v pohodě, jen ping kdysi býval 12ms, teď stále kolem 21ms. Několikrát týdně v tuhle hodinu kvůli časovému posunu komunikuji přes Skype s lidmi v zahraničí, takže mě výpadky začínají štvát. Někdy výpadek trvá 15 minut, někdy víc než hodinu. Jen málokdy pomůže restart modemu. Na helpline mi zatím moc nepomohli. Chtěl bych vědět, jestli někdo ze Zlína nebo Otrokovic řešil podobné problémy, jak vyřešil a v jaké lokalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. srpna 2013 Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 si v routeru nastav googlácký dns, ne? 8.8.8.8 8.8.4.4 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mart72 Odesláno 25. srpna 2013 Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 To už mi někdo radil - nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. srpna 2013 Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 tak v tom případě neni chyba v dns Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. srpna 2013 Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Neni spis problem se signalem ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mart72 Odesláno 26. srpna 2013 Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Když kliknu ve Win na diagnostiku připojení, tak vždy ohlásí nedostupný server DNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.