Návštěvník kokosman Odesláno 28. srpna 2013 Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Zdravím, dneska nám nainstalovali službu od UPC - balíček Kombi Komfort (60mbit internet+televize). Je možné, že nějak omezují rychlost torrentů? Při průvodci nastavením na uTorrentu mi píše že port není otevřen, dá se nějak v routeru otevřít, nebo to blokují na dálku? Co s tím můžu dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 28. srpna 2013 Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) Zvolit jiné číslo portu. Není uzavřen v nastavení sítě UPC, ale v nastavení uTorrentu. Zde je třeba číslo portu změnit. Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. srpna 2013 Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 O blokaci portů dost pochybuji, občas to používám a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
randomofamber Odesláno 29. srpna 2013 Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Taky nemám s torrenty problém. Ovšem mám problémy s uTorrent veze 3 a mladší, takže používám verzi 2.2.1, která jede "jako víno" ... Citovat 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2013 Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Mám nejnovější uTorrent, stáhnu si tedy starší, uvidím, co to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.