tramin Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 Koupil jsem do dětského pokoje novou TV : https://www.datart.cz/televize-sharp-40bl2ea-cerna.html?desktop=true ale od počátku mám jen problémy. V TV je CA modul, který je vyzkoušený jako funkční v jiných TV, vyzkoušel jsem i někoik funkčních koaxiálních kabelů. Dokonce jsem televizi reklamoval, ale i druhý kus se chová stejně. A sice tak, že v podstatě kromě CS Mystery HD žádný kanál nehraje bez záseků a kostičkování. Většina dokonce nehraje vůbec a píše to žádný signál, včetně ČT HD. Účastnická zásuvka je funkční a např. Netflix přes síť hraje OK. Vůbec nechápu, co s tím?? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Pokud to není jediný televizor v bytě, pak nezbývá než vzájemně přemístit přijímače z/na místa dobrého/špatného příjmu a vyloučit/potvrdit prokletou zónu zarušeného příjmu.... Těch několik funkčních kabelů bych také nebral příliš vážně. Jakýkoli pohyb u staršího, dosud funkčního, kabelu může způsobit problém... Upraveno 29. června 2020 uživatelem Retiree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Jenže je to bohužel jediné místo v pokoji, kde může TV být, aby splinila účel. A vypadá to, že nefungují jen některé multiplexy. Např. Food HD, NG Wild HD a další fungují. U některých to píše kodované video i zvuk u jiných žádný signál. A kabely jsou nové... Upraveno 29. června 2020 uživatelem tramin Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jestli máte možnost tam připojit box či jinou TV, tak to zkuste. Zjistíte tak alespoň, zda je problém s TV či s rozvodem. Kolik máte doma televizí připojených na síť UPC/Vodafone? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. června 2020 Televize jsou připojeny 3, dvě s CA modulem, jedna přes STB. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 Vsechny 3 TV jsou ve stejnem miste? Tipuju, ze ne. For byl v tom, vyzkouset jinou/jine TV na stejnem miste jako je ta nefunkcni, aby se potvrdila ci vyvratila moznost prokleteho mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. června 2020 Nejsou samozřejmě na stejném místě. Teď vyzkoušena jiná TV se stejným zapojením (včetně CA) na tom "prokletém místě" a vše funguje. To by mě fakt zajímalo, proč 2 kusy od Sharp nefungují?? Mám zkusit jiný model od Sharpu, nebo jinou značku? Jde mi o maximální šířku 92 cm, výšku 57 cm, 4K rozlišení a možmost instalace aplikací Neflix, Prime video a podobně. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 Může být horší tuner. Každopádně u 3 zařízení už jde signál dolu. Zapojil bych tu problémovou TV ještě napřímo do zásuvky. Jestliže nepůjde ani tak, znovu reklamovat resp. si nechat vrátit peníze. Jestliže to půjde, bude třeba řešit zesílení signálu v bytě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 29. června 2020 Autor Sdílet Odesláno 29. června 2020 Ale ona je napřímo v zásuvce. Mám od UPC již od stavby domku udělané v každém pokoji, kde je TV účastnické přípojky... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. června 2020 Sdílet Odesláno 29. června 2020 A ta bude patrně koncová. Zkusit zapojit do první v sérii, z ostatních vše odpojit. Jinak to, že jsou vybudovány již od začátku neznamená, že bude dostatečný signál pro 3 zařízení. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.