Jack_6428 Odesláno 4. srpna 2021 Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Jelikož je nás víc a týká se to víc programů bude problém fakt u VF. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 4. srpna 2021 Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Je to asi tak ale problém VF je jedna věc, já jsem v předchozím příspěvku prosil někoho o pomoc protože řešení to je to podstatný. 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oval Odesláno 4. srpna 2021 Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 před 18 minutami, Jack_6428 napsal: Jelikož je nás víc a týká se to víc programů bude problém fakt u VF. Problém byl/je už u UPC a nejen s kostičkováním takže předpokládat, že Vodafone s tím něco udělá je zbytečné, ale naděje přecejen umírá poslední. Co jsem tak četl, tak Vodafone hodlá utlumit do pár let UPC služby tv úplně (DVB-C/T) s analogovou a FM už začal, a nahradit je svojí tv https://www.vodafone.cz/televize/ Berte to bez záruky, že to tak dopadne, ale časem se to určitě dozvíte. 1 Citovat - - - - Praha 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 4. srpna 2021 Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Možná budou tlačit na zrušení DVB C , to je možný to ale tak hned nebude, analog to beru jako doplněk C tuneru ale za UPC to chodilo jak z praku, tohle co se děje není žádný utlumování služby ale něco je někde špatně, bavím se stále o C tuneru, protože to je to podstatný. Nikdy jsem ani za UPC analog nepoužíval, nevím ani proč ??? Já chci kvalitu na C tuneru proto mám kabelovou televizi 2 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snah Odesláno 31. srpna 2021 Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Není nějaký problém v lokalitě Zlín exUPC? Většina programů začala kostičkovat a některé nejedou v podstatě vůbec. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dave79 Odesláno 31. srpna 2021 Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Olomouc to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 31. srpna 2021 Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Brno, teď kostičkuje ČT 24, odpoledne zase Nova Gold. U 24 se objevují barevné kostičky, jakoby kolísal signál. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 31. srpna 2021 Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 DVB-T signál v Brně v pohodě. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 31. srpna 2021 Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Ostrava, CA modul, jede. Ale koukám, že na výpadcích píšou Začátek výpadku: 01. 09. 2021 00:00 Konec výpadku: 01. 09. 2021 06:00 Tak asi od zítřka už fungovat nebudu. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snah Odesláno 1. září 2021 Sdílet Odesláno 1. září 2021 před 14 hodinami, Snah napsal: Není nějaký problém v lokalitě Zlín exUPC? Většina programů začala kostičkovat a některé nejedou v podstatě vůbec. Tak u nás večer už OK. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.