Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 (upraveno) Adolfe Adolfe proč mu hned nadáváš, když je mimo tak mu to vysvětli, proto si myslím tohle forum je, když je ti to tak proti tak na to neodpovídej, a né hned do trotlů. Jen tak na závěr já nic takovýho taky na škole neměl - probírali jsme vedoucí ůlohu Komunistické strany. 😁 nepropadl jsem, ale nevím všechno, jsem moc rád když mi tady někdo rozumně poradí pokud mám problém nebo nejasnost..... Upraveno 16. ledna 2021 uživatelem Honza333 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Ja myslím,že jestli někdo v souvislosti s rozpadem obrazu napíše,že mu obraz kostičkuje nebo čtverečkuje,tak to tady každý pochopi, o co jde.Tohleto je zbytečný hraní se slovíčky 2 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Ja si jen myslim, ze trvat na vyrazu ctvereckovani je dost prehnane, obvzlast kdyz "kostickovani" opravdu popisuje odborna literatura k DVB-T. Presne takovou reakci jsem cekal. Na stredni jsme taky meli vyraz kostickovani a to nas provesor ucil Elektrotechniku na VSB. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @ Honza333 Uveď se do klidu, protože jsem si nevšiml, že bych někomu konkrétnímu nadával. To je akorát ve tvé bujné fantazii, kdy nechápeš psaný text a dosazuješ si k němu vlastní význam :P Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Technicky má Adolf pravdu nejsou to kostičky ale čtverečky, ale prakticky se už léta používají oba názvy, jsou už zažité a všichni vědí o co jde, takže asi nemá smysl se zde donekonečna dohadovat co je správně. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @ Tube Ten tvůj profesor asi bude pěkný jouda :D , nicméně podobných nesmyslů se objevuje celá řada, např. DVD PAL nebo DVD NTSC (oboje je úplná pitomost) - což ale rozhodně neznamená, že je to v pořádku nebo dokonce, že by se tato fatální neznalost měla omlouvat a ještě pokračovat v její interpretaci. Takže: 2D = čtverečkování 3D = kostičkování Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 DVD PAL nebo DVD NTSC prosím vysvětlit, nechápu co je na tom za uplnou pitomost Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 PAL a NTSC jsou čistě analogové formáty, takže s nimi digitální DVD (myšleno Digital Video Disc) nemá nic společného. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 (upraveno) Přesně, tak řekl jsi to naprosto správně.......... ale oba výrazy se naprosto běžně používají a jsou naprosto běžné, a nikdo se nad tím nepozastavuje, např. v programu na autorizaci videa se pro výstupní formát volí DVD PAL nabo DVD NTSC a nikdo se nad tím nepozastavuje, protože proč se v tom takhle vrtat. Když si koupíš DVD originální tak je to tam taky. Něco podobnýho čtverečkování a kostičkování normální smrtelník to pochopí tak proč to takhle rozebírat. namec potřeboval poradit a né aby jsme mu tady dávali přednášku o správnosti používání výrazů Upraveno 16. ledna 2021 uživatelem Honza333 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Běžně se používá spousta nesmyslů, o popisech v softech a na obalech nemluvě, ale v pořádku to prostě není a oprava významu slov má svoje opodstatnění. A komu se taková oprava nelíbí, ať si (_!_) políbí, resp. nemusí to číst :P Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.