Tube Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 A zapomnel jsi napsat, ze Adolf ma proste vzdy pravdu 😉 1 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 (upraveno) ADOLFE už zase, ten kluk potřeboval poradit, né poučovat, o správnosti výrazů, s tebou to nemá cenu, tohle forum je i pro obyčejné lidi a nejenom pro odborníky, snad není jeden tvůj příspěvek aby jsi nepoužíval tyhle výrazy, nepoučoval a nedělal z ostatních hlupáky Upraveno 16. ledna 2021 uživatelem Honza333 1 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 (upraveno) před 38 minutami, Honza333 napsal: . namec potřeboval poradit a né aby jsme mu tady dávali přednášku o správnosti používání výrazů @Honza333Já jsem nepotřeboval poradit.Já jsem taky reagoval na,že tyto přednášky jsou zbytečný😉 Upraveno 16. ledna 2021 uživatelem namec 2 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 13 minutami, Adolf.Shitler napsal: A komu se taková oprava nelíbí, ať si (_!_) políbí, resp. nemusí to číst 😛 Já ti poradím...... tak ty opravy nepiš, ti ostatní docela chápou co ten kluk potřeboval a všichni se tady snaží mu pomoct Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Autor dotazu ode mě odpověď dostal a rozhodně byla smysluplnější, než tvůj trolling, kdy si tady asi honíš pošramocené ego nebo co to má za důvod ty tvoje pomatené posty... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 (upraveno) před 17 minutami, Tube napsal: A zapomnel jsi napsat, ze Adolf ma proste vzdy pravdu 😉 Adolfe - Promin máš pravdu a já klid Upraveno 16. ledna 2021 uživatelem Honza333 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal: 2D = čtverečkování 3D = kostičkování Fakt se vypadky signalu ve skutecnem 3D vysilani projevuji trojrozmernymi kostickami? Mel bys nejakej screenshot nebo fotku? 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Když dodáš TV signál ve 3D, tak ti udělám screenshot kostiček :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Presne tam nekam jsem miril, hehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 16. ledna 2021 Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Že vas baví se s ním hádat... 🥱 1 1 Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.