Jack_6428 Odesláno 31. července 2021 Sdílet Odesláno 31. července 2021 (upraveno) Už nějaký měsíc kostičkuje/přetejká? Cartoon Network HD. Vidí to taky někdo? Upraveno 31. července 2021 uživatelem Jack_6428 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 31. července 2021 Sdílet Odesláno 31. července 2021 Bacha na ten výraz "kostičkuje "😀.Mezi námi jsou tu někteří,co jsou na to slovo háklivý.😀 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. července 2021 Sdílet Odesláno 31. července 2021 A jak často ti to kostičkuje? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 31. července 2021 Sdílet Odesláno 31. července 2021 Já to pozoruju už někdy od začátku roku, max. od jara, celkem pravidelně. Třeba tak 2x za minutu v horší (viz screenshot) ci lepsi podobě. Jak na STB tak CA tak HorizonuGO (odkud je screen). Divím se, že to nikdy neřekl už dřív. Nikdo na to asi nekouká 😄 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 1. srpna 2021 Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Viasat Explore HD verzi taky občasné kostičkování ,CS Film taky pozoruji to asi měsíc. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmichaelvincent Odesláno 1. srpna 2021 Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 V 31. 7. 2021 v 14:24, Jack_6428 napsal: Já to pozoruju už někdy od začátku roku, max. od jara, celkem pravidelně. Třeba tak 2x za minutu v horší (viz screenshot) ci lepsi podobě. Jak na STB tak CA tak HorizonuGO (odkud je screen). Divím se, že to nikdy neřekl už dřív. Nikdo na to asi nekouká 😄 Můžu potvrdit! Cartoon Network, totožný problém. HorizonGo jsem teda nekontroloval, ale TV s CA modulem to dělá. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 1. srpna 2021 Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 . Prosím o odpověď jestli se někomu asi od 5.7. teda od Cyrila s Metodějem nepravidelně rozpadá Jednotka a dvojka od RTVS. Někdy ani jednou za film, z toho asi jen tak třikrát a někdy dost často. Do konce června bylo celou dobu nazpět úplně vše bez problému. U ostatních SD stanic (Barrandov Krimi, JOJ Family, Kino Barrandov a Mnau TV) úplně bez jakéhokoliv rozpadu z Muxu 778 MHz. Z jednotky a Dvojky nejvíc nahrávám na vestavěný HDD za třech úplně jiných zařízení a u všech vždy ta stejná chyba na úplně stejném místě, Po několika urgencích na UPC/Vodafone chtějí posílat technika a tvrdí že závad není na jejich straně. Podle nic je jako normální se rozpadaly jen dvě stanice z Muxu a ostatní ne pokud jsou rozvody včetně síly signálu a podobně v pořádku. Předem moc děkuju za zkušenosti s Jednotkou a Dvojkou za poslední měsíc červenec 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. srpna 2021 Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 2 hodinami, janmichaelvincent napsal: Můžu potvrdit! Cartoon Network, totožný problém. HorizonGo jsem teda nekontroloval, ale TV s CA modulem to dělá. Bude podle mě buď problém VF (malá rezerva v muxu) nebo chyba TW (na odbavení). To první se mi zdá pravděpodobnější. Může na to třeba technik mrknout? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. srpna 2021 Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Všímám si toho v poslední době u více stanic - hlavně, jak se mění scéna. V TV je třeba půlka obrazovky stará scéna a půlka obrazovky už nová. Pak ta půlka zakostičkuje a teprve až pak se to zobrazí správně. Včera jsem si toho všiml např. na Viasatech, CBS (u CBS to dělá skoro permanentně). Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 2. srpna 2021 Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 No poslední dobou to vidím hlavně na csfilmu, kolikrát si toho ani nevšimnul ale zkoušel jsem to nahrávat a při zpracování přes videoredo to píše spousty chyb, je to tak asi 14 dní možná víc, napište jestli je to u někoho taky Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.