Odesláno 2. září 2013 11 let Na hlavní stránku fora jsem pridal novy panel, ktery zobrazuje 6 posledních vlozenych temat, snad vam to ulehci orientaci v novych prispevcich na foru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2013 11 let Ten světlejší odstín pozadí co jsi zkoušel byl méně rušivý, toť můj názor....
Odesláno 2. září 2013 11 let Autor Myslis tu modrou barvu, jako je treba zde ? viewforum.php?f=1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2013 11 let Jo, něco takového, prostě světlejší. Navíc, modré písmo na tmavě modrém podkladu asi nebude to pravé. Ale počkej na další názory...
Odesláno 3. září 2013 11 let Neslo by, aby si kazdy zeditoval hlavni stranku jak chce( a dal do cookies) . Me se ten panel posledni temata moc nelibi , takze ja bych si ho vypl Ludek
Odesláno 3. září 2013 11 let Ten světlejší odstín pozadí co jsi zkoušel byl méně rušivý, toť můj názor.... S tím souhlasím. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 3. září 2013 11 let Neslo by, aby si kazdy zeditoval hlavni stranku jak chce( a dal do cookies) . Me se ten panel posledni temata moc nelibi , takze ja bych si ho vypl Ludek Při častých návštěvách fóra je celkem zbytečný, souhlasím s návrhem...
Odesláno 3. září 2013 11 let Nešlo by udělat, abych po kliknutí na téma, skočil na první nepřečtený příspěvek, nebo alespoň doplnit stránky tématu? Teď to odkazuje na první stránku daného téma. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 3. září 2013 11 let .. Me se ten panel posledni temata moc nelibi , takze ja bych si ho vypl ... Já taky. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.