Přejít na obsah

Jak dokázat UPC že mám vysokou odezvu

Doporučené příspěvky

Návštěvník rekwy

hele ja vím 100% že to není modemem ale chybou UPC jen nevím jak jim to mám dokázat

edit: není totiž snad možné aby mi 3 modemy dělaly takovou latency...navíc kamarad co ma ten samy net ma i ten TC7200 a nedela mu to

Návštěvník emailer3

Jo, to už je klasika. Něco racionálního jim tvrdíš a ten operátor ti stejně opakuje tu svou, i když o problému nemá potuchy. To je fakt zlo. Nevím. Jediným řešením je asi pohrozit odchodem.

pokud skutečně neni chyba na tvý straně a v upc to nevypadá nadějně, pak po zalání výpovědi se většinou ledy pohnou... minimálně se tim někdo začne skutečně zabejvat 8) v takovýhle situaci je to nejrychlejší řešení...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník rekwy

to už jsem zkoušel jednou...na druhy den jsem mel telefon a vubec je to nezajmalo že chcu odejit...jinak bysem i odesel jenze u me v baraku je jenom upc.. co takhle nějake měření nebo něco aby jsem jim ukazal že je problem u tech trotlu

Co mě zvýšili rychlost z 60/6 na 120/12 mě to taky občas udělá. Je to docela nepříjemné při on-line hraní... Třeba ve WOT najednou tank nezareaguje a místo aby zastavil vjede přímo do palby... Bohužel se to vyskytuje nepravidelně (i když ne moc často, tak jednou za 5-10 minut) a mžikově (ani ne na vteřinku), ale díky zákonu schválnosti v nevhodnou chvíli... Před zvýšením rychlosti to nedělalo...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...