Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

no to mi napíše: Nebyla přijata žádná data :(

Odesláno

hele ja vím 100% že to není modemem ale chybou UPC jen nevím jak jim to mám dokázat

edit: není totiž snad možné aby mi 3 modemy dělaly takovou latency...navíc kamarad co ma ten samy net ma i ten TC7200 a nedela mu to

Odesláno

Jo, to už je klasika. Něco racionálního jim tvrdíš a ten operátor ti stejně opakuje tu svou, i když o problému nemá potuchy. To je fakt zlo. Nevím. Jediným řešením je asi pohrozit odchodem.

Odesláno

pokud skutečně neni chyba na tvý straně a v upc to nevypadá nadějně, pak po zalání výpovědi se většinou ledy pohnou... minimálně se tim někdo začne skutečně zabejvat 8) v takovýhle situaci je to nejrychlejší řešení...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

to už jsem zkoušel jednou...na druhy den jsem mel telefon a vubec je to nezajmalo že chcu odejit...jinak bysem i odesel jenze u me v baraku je jenom upc.. co takhle nějake měření nebo něco aby jsem jim ukazal že je problem u tech trotlu

Odesláno

jak moh bejt na druhej den telefon, když ten dopis minimálně jeden den cestuje? :o

ono jinak to ani nejde, jedině dopisem...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Co mě zvýšili rychlost z 60/6 na 120/12 mě to taky občas udělá. Je to docela nepříjemné při on-line hraní... Třeba ve WOT najednou tank nezareaguje a místo aby zastavil vjede přímo do palby... Bohužel se to vyskytuje nepravidelně (i když ne moc často, tak jednou za 5-10 minut) a mžikově (ani ne na vteřinku), ale díky zákonu schválnosti v nevhodnou chvíli... Před zvýšením rychlosti to nedělalo...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní
  • Praha, Černý most I.
Odesláno

presne muj problem :) u wot ping az 999ms :) u cs:go 260ms

Odesláno

Mozna je to zpusobeno ti, ze linka k tobe se kratkodobe pretizi a tim naroste odezva, to zvyseni rychlosti by to naznacovalo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague